Gegrond
Image default
Gezondheid

Met welke middelen kan ik mijn huid bleken

Je kunt je huid lichter maken, maar waarmee kun je dit nou eigenlijk doen? Welke middelen zijn er beschikbaar? De huid is lichter te maken met bijvoorbeeld citroenen. De sappen in een citroen zijn zuur en hebben een blekende werking. Als je dit op de huid aanbrengt, zal deze na verloop van tijd lichter worden.

Een ander middel is een handschoen om mee te scrubben. Hiermee haal je de dode huidcellen weg en kunnen er nieuwe ontstaan, waardoor de pigmentvlekken ook zullen verdwijnen.

Verder, en wat ons betreft ook meteen het meest effectieve middel, is er speciale crème te krijgen om huid bleken mogelijk te maken. Dit is zeer effectief en op deze manier heb je er minder werk aan om de huid lichter te maken. Slechts insmeren en in laten trekken is voldoende. Zoals je ziet zijn er dus meerdere middelen waarmee je de huid vrij gemakkelijk kunt bleken.

Huidbleek Crème kruidvat

Naast Skinlight is pigmentvlekken verwijderen creme kruidvat ook mogelijk. Zo is er bijvoorbeeld de Kruidvat herstellen pigment crème die zowel ouderdomsvlekken als pigmentvlekken gaat neutraliseren en egaliseren. Het helpt niet alleen bestaande vlekken te doen vervagen, maar het zorgt er ook voor dat er geen nieuwe pigmentvlekken ontstaan. Bovendien is deze crème ook hydraterend en heeft hij een SPF 15 die ervoor zorgt dat je vroegtijdige veroudering van de huid wat kan tegenhouden. Pigmentvlekken verwijderen creme kruidvat is dus niet zo onrealistisch als je altijd dacht!

 

https://www.gezichtbleken.com/