Gegrond
Image default
Horeca

De Kokkerie in Baarn

Zoekt u nog een leuke activiteit voor een bedrijfsuitje of bijvoorbeeld een vrijgezellenfeestje, dan is één van onze kookworkshops misschien iets voor uw gezelschap. Of zoekt u een cateraar voor uw feest of misschien zoekt u een mooie vergaderlocatie? Komt u dan eens langs bij kookstudio De Kokkerie in Baarn om de mogelijkheden te bespreken. De Kokkerie is een grote bekende in Baarn en omstreken en dat al meer dan 20 jaar. De Kokkerie is gevestigd in een sfeervolle villa, gelegen in een mooie bosrijke omgeving nabij het centrum en het station. Dat maakt De Kokkerie ook uitstekend te bereiken, zowel per auto als met het openbaar vervoer. Het is een heerlijke omgeving om lekker bezig te zijn met koken en eten. De mogelijkheden die wij bieden voor uw feest of zakelijke aangelegenheden zijn eindeloos!

Wie zit er achter De Kokkerie?

Kookstudio De Kokkerie wordt geleid door Carla Boelen. Zij is gediplomeerd kok voor restaurants en instellingen. Ook is Carla gespecialiseerd in diëten. Met elke dieetwens kan rekening gehouden worden! Carla heeft ook diverse cursussen gevolgd om haar kennis up to date te houden: gastronomie, vinologie, sociale hygiëne. Verder is Carla docent aan de Volksuniversiteit Baarn, waar ze kookworkshops geeft. Ook geeft ze proeflessen in het basisonderwijs, om kinderen meer te leren over smaak. Een goede smaakbeleving bij kinderen is immers belangrijk. Kortom: bij Carla Boelen bent u in goede handen voor wat uw wensen dan ook zijn!

Corporate cooking

Eén van de activiteiten die de Kokkerie aanbiedt is corporate cooking, oftewel kookworkshops. Samen met uw gezelschap maakt u de maaltijd klaar (circa 1,5 uur), om deze daarna gezamenlijk te nuttigen in de mooie eetkamer van De Kokkerie, onder het genot van een bijpassende wijn. Er zijn veel verschillende workshops te volgen. Van Italiaans koken tot Spaans of koken uit Azië. Maar ook seizoensgebonden koken, bijvoorbeeld met seizoensgroente als asperges of met wild, behoort tot de mogelijkheden. Heeft u speciale verzoeken? U kunt altijd informeren bij De Kokkerie wat er mogelijk is. De Kokkerie staat altijd open voor uitdagingen! 
Voordat de workshop plaats vindt, worden alle recepten eerst uitgeprobeerd door Carla zelf. Uiteraard kunt u na afloop van de workshop ook thuis aan de slag met de recepten.
De kookworkshops van De Kokkerie zijn een ervaring, die alle zintuigen prikkelen.

Catering

Naast vergadermogelijkheden (tot 10 personen) en kookworkshops, biedt De Kokkerie ook nog party catering op hoog culinair niveau. Het maakt niet uit waar u uw feest geeft, de Kokkerie komt naar u toe! Samen met Carla Boelen bepaald u vantevoren hoe de catering eruit moet zien en verder kunt het met een gerust hart overlaten aan De Kokkerie. Wij zorgen ervoor dat uw feest een groot succes wordt!

Mocht u meer willen weten of iets willen boeken, dan kunt u contact opnemen met De Kokkerie. Zie elders op de website voor de contactgegevens. U kunt ons natuurlijk ook volgen op Facebook! Wij wensen u veel plezier bij De Kokkerie en graag tot ziens!

https://dekokkerie.nl/