Beste Catering aan huis voor jou


Posted On nov 1 2019 by

 

Op zoek naar een cateringbedrijf in Enschede voor catering aan huis of voor op locatie? Dan ben je bij ons cateringbedrijf op de juiste plek. Wij verzorgen catering voor u en zijn gespecialiseerd in het vervullen van catering aan huis. Heb je een verjaardag of iets anders te vieren? Met onze catering zit je gebakken? Ons cateringbedrijf uit Enschede kan diverse soorten catering regelen.

Heerlijke catering aan huis

Ons cateringbedrijf is gespecialiseerd in catering aan huis. Hierbij krijg je een hele tafel vol met heerlijk eten. Je kunt hierbij denken aan borrel planken aan of een toetjesbuffet. Bij een toetjesbuffet horen onder andere diverse soorten ijs, gebak, bavarois en diverse soorten andere toetjes.  Een borrelplank bestaat uit vleeswaren en ham, diverse kazen, brood, pittige olijvenmix en andere hapjes. Ons cateringbedrijf uit Enschede is ideaal voor feestjes, zo kunnen mensen gemakkelijk eten pakken en kletsen met iedereen. Ook hoef je geen ruimte te maken voor lange eettafels. Het eten van ons cateringbedrijf Enschede is zo gemaakt dat het makkelijke staande van een bord kan worden gegeten. Zo heeft u alleen maar statafels nodig en eventueel wat stoelen voor de mensen die graag zitten eten.

Wat voor soort catering bieden wij?

 Wij hebben meerdere buffetten in verschillende thema’s. Zo is elk catering of buffet  weer anders, met onze passie voor het vak en onze creativiteit proberen we de gasten altijd weer te verrassen. Samen in overleg met koks kun je bepalen welk buffet aan huis je wilt bestellen. Daarna verzorgen wij de catering tot in de puntjes. Zo worden er ook borden en bestek meegeleverd. Naast een  catering aan huis kan je bij het cateringbedrijf Enschede ook terecht als je catering zoekt voor een evenement. Bijvoorbeeld voor een bruiloft of een zakelijk evenement. Je kunt hierbij denken aan een 3-gangen menu tot 5-gangen diner van sterrenkwaliteit, bij ons kun je alle kanten op. Op basis van hetgeen wat je wilt en voor soort gelegenheid het is creëren onze chefkoks een menu op maat. Ook dinercatering kan op elke gewenste locatie worden gebracht. Waarvoor je ookLast Updated on: november 1st, 2019 at 10:22 am, by


Written by