Gegrond
Image default
Gezondheid

Laat een rijbewijskeuring uitvoeren bij deze huisarts in Eindhoven

Wilt u een rijbewijskeuring laten uitvoeren in regio Eindhoven? Dan kunt u terecht bij Huisartsenpraktijk Keunen. De professionals van deze praktijk voeren de keuring met zorg uit en letten daarbij op verschillende zaken. Zo wordt er gekeken naar uw geestelijke en lichamelijke toestand. Beiden toestanden zijn van invloed op uw rijgedrag en dienen daarom in orde te zijn om veilig de weg op de kunnen. Hoe u er mentaal en fysiek voorstaat, wordt onderzocht door een deskundige en ervaren arbo-arts. Bij Huisartsenpraktijk Keunen kunt u van maandag tot en met vrijdag terecht voor een rijbewijskeuring. U kunt eenvoudig een afspraak maken en op de afgesproken dag langsgaan.

Welke zaken dient u mee te nemen voor de keuring?

Wanneer u voor een rijbewijskeuring naar deze praktijk in Eindhoven gaat, duurt de volledige keuring ongeveer 20 minuten. Voor de keuring is het belangrijk dat u verschillende benodigdheden meeneemt. Uiteraard dient u uw geldige rijbewijs mee te nemen, maar ook uw bril (indien u een bril draagt) en uw medicijnenlijst zijn belangrijke zaken. Daarnaast dient u ook een door uzelf ingevulde verklaring mee te nemen. Wanneer u al deze benodigdheden bij u heeft en alle papieren op orde zijn, kan de keuring beginnen.

Neem contact op met deze huisartsenpraktijk en stel uw vragen

Wilt u een rijbewijskeuring inplannen bij deze huisarts in Eindhoven? Dan kunt u contact opnemen met Huisartsenpraktijk Keunen. De assistenten vertellen u meer over de specificaties van de keuring en de zaken waarmee u rekening dient te houden. Ook wanneer u vragen heeft, kunt u hen bereiken. Weet u bijvoorbeeld niet of u in aanmerking komt voor een rijbewijskeuring of heeft u andere vragen? Dan kunt u altijd even bellen om uw vragen te stellen en krijgt u advies op maat. De professionals van deze huisartsenpraktijk helpen u graag verder!

https://www.huisartsenpraktijk-keunen.nl/