Gegrond
Image default
Eten en drinken

Een zakelijke lunch bestellen bij dé lunchroom van Doetinchem

Is je kantoor gevestigd in regio Doetinchem en ben je verantwoordelijk voor het regelen van een zakelijke lunch? Bestel dan broodjes bij Station AlexSander, dé lunchroom van Doetinchem! Deze lunchroom is op een centrale locatie gevestigd, namelijk het station. Hierdoor kunnen ze klanten in de wijde omgeving eenvoudig bereiken. Ook als jij op kantoor een lunch wilt regelen voor collega’s of een lunch moet regelen voor zakelijke bezoekers, kun je bij hen aankloppen.

Verse broodjes voor de lunch

Wanneer je zakelijk bezoek krijgt, wil je natuurlijk alleen het beste van het beste voorschotelen. Dit begrijpen ze bij Station AlexSander als geen ander. Ze maken dan ook alleen vers afgebakken broodjes met verse ingrediënten. Het assortiment aan broodjes is zeer uitgebreid, waardoor je bij deze lunchroom in Doetinchem voor elke smaak wel wat wils kunt bestellen. Het is bovendien mogelijk om een gratis proefpakket aan te vragen. De vriendelijke medewerkers denken dan met je mee en spreken met je af wanneer je een gratis proefpakket wilt ontvangen. Ze kunnen zich namelijk voorstellen dat, wanneer je nog nooit eerder broodjes bij deze lunchroom in Doetinchem hebt besteld, je eerst wilt proeven. Een gratis proefpakket komt dan zeer goed van pas!

Vraag direct een proefpakket aan via de website

Ben je benieuwd naar de broodjes van lunchroom Station AlexSander in Doetinchem? Breng dan een bezoek aan de website en vraag direct een gratis proefpakket aan. Natuurlijk is het ook mogelijk om langs te gaan in de lunchroom om te informeren naar de mogelijkheden. De broodjesmakers doen er alles aan om ervoor te zorgen dat het jou en je collega’s of gasten nergens aan ontbreekt tijdens de lunch. De broodjes worden op het afgesproken tijdstip op de afgesproken locatie bezorgd en zijn dan uiteraard nog heerlijk vers, zoals je van een échte lunchroom mag verwachten!