Gegrond
Image default
Woning en Tuin

De bio ethanol haard van HGB-Trading

Er zijn op het moment veel verschillende opties op de markt voor het verwarmen van huizen. De meest populaire vorm is op het moment waarschijnlijk de centrale verwarming, maar ook de open haard blijft nog steeds enorm populair. Beide vormen van huisverwarming hebben hun voord- en nadelen, maar de bio ethanol haard combineert de voordelen van de twee zonder de nadelen.

 

De centrale verwarming

 

De centrale verwarming is één van de meest moderne en efficiënte manieren om een huis te verwarmen. Het grootste voordeel hiervan is het enorme rendement, maar het heeft ook een groot nadeel. Om een huis te verwarmen, is de centrale verwarming grotendeels afhankelijk van fossiele brandstoffen zoals aardolie en aardgas. Deze fossiele brandstoffen stoten enorm veel CO2 uit wanneer ze verbrand worden, en versterken daarmee het broeikaseffect. Dit is uiteraard enorm slecht voor het milieu. De centrale verwarming is dus enorm efficiënt, maar ook enorm onverantwoordelijk.

 

De open haard

 

De open haard is min of meer het spiegelbeeld van de centrale verwarming. Met een rendement van 10% tot 20% is een open haard een hele slechte vorm van huisverwarming. Daartegenover staat dat open haarden duurzamer zijn dan de centrale verwarming. Ze gebruiken namelijk geen fossiele brandstoffen maar brandhout. Alle CO2 die bij deze verbranding vrijkomt is gedurende het leven van de boom opgenomen. Het is dus CO2 neutraal. Bovendien kunt u ook kiezen om alleen hout met een FSC keurmerk te gebruiken. Dan weet u zeker dat uw hout verantwoord is. Daarnaast is een open haard ook nog eens heel gezellig.

 

De bio ethanol haard: de voordelen zonder de nadelen

 

De bio ethanol haard combineert het beste van de centrale verwarming met het beste van de open haard. In tegenstelling tot de open haard heeft de bio ethanol haard een enorm hoog rendement: tot wel 90%. Dit maakt de bio ethanol haard dus ongeveer even efficiënt als een centrale verwarming. De bio ethanol haard is ook heel duurzaam, nog duurzamer dan een open haard. Bio ethanol is immers een product van planten zoals suikerbieten, gerst en rogge. Deze bronnen zijn niet vervuilend en er zal niet snel een tekort van ontstaan. Ook is een bio ethanol haard erg sfeervol. U zult misschien het geknisper van branded hout missen, maar verder is de bio ethanol haard bijna gelijk aan de open haard. Wilt u alle voordelen van centrale verwarming en een open haard zonder de nadelen? Dan is de bio ethanol haard de juiste keuze voor u.

 

De voordelen van HGB-Trading

 

Tot dusver de redenen om te kiezen voor een bio ethanol haard. U kunt deze echter op veel verschillende plekken kopen, dus waarom zou u voor HGB-Trading kiezen?

 

Allereerst omdat HGB-Trading een goede prijs-kwaliteitsverhouding erg waardeert. Wij geloven dat goede kwaliteit geen luxe moet zijn, maar iets wat voor iedereen betaalbaar blijft. Dat wij de daad bij het woord voegen kunt u zien door te kijken naar de Product Vergelijking Concurrent.

Daarnaast levert HGB-Trading ook nog eens een uitstekende service. Wij bezorgen snel en effectief al onze producten bij u thuis. Bestelt u nog voor 11 uur, dan kunt u de bestelling de volgende werkdag bij u thuis verwachten. Uiteraard kunt u ook zelf het product afhalen door ons te bezoeken in Velserbroek.

 

Als u verdere vragen heeft over onze bio ethanol haard, andere producten of over onze service, dan kunt u vrijblijvend contact m

http://www.hgb-trading.nl/bio-ethanol