Gegrond
Image default
Gezondheid

Het gehele kostenplaatje van het bleken van de anus

Hoeveel kost het om je anus te laten bleken?

Bij het anus bleken of zelf lichter maken komen uiteindelijk altijd wel kosten kijken. Is het de moeite waard om je anus bijvoorbeeld in een kliniek te laten bleken? En wat zijn de kosten als je het thuis doet?

Anus bleken kosten in een kliniek

Stel, je wilt je anus in een kliniek laten bleken. Wat zou het anus bleken kosten? Dat kan enorm verschillen. Bij de ene kliniek ben je voor 200 euro al klaar, terwijl een andere er 600 euro of misschien zelfs meer voor weet te rekenen. Wees er dus goed op bedacht waar je naartoe gaat en doe voldoende onderzoek alvorens je een afspraak gaat maken.

Kosten anus bleken in een salon

Je kunt je anus natuurlijk ook in een wax- of schoonheidssalon laten bleken. Dit is al een stuk minder duur, maar een paar honderd euro mag je hier zeker voor meenemen. En natuurlijk wordt er dan ook keurig met je omgegaan en verloopt alles heel erg hygiënisch, het is aan jou of je bereid bent om er zoveel voor uit te geven, terwijl het ook goedkoper kan.

Kosten anus bleken thuis

Als je het thuis gaat doen, ben je natuurlijk vele malen goedkoper uit. Je hoeft dan ook geen personeel en apparatuur te betalen, je gaat het tenslotte zelf uitvoeren. Als je een crème koopt kun je al voor 32 euro klaar zijn. De grotere tubes kunnen tot rond de 80 euro op gaan lopen. Op zich niet heel erg goedkoop, maar vergelijk die prijs eens met de hierboven genoemde kosten voor het anus bleken in een kliniek, of bij een wax- of schoonheidssalon?

Verlicht Menstruatiepijn in enkele stappen!