Gegrond
Image default
Gezondheid

Woonzorgcentrum gezocht en gevonden op Zivi.be!

Hoe ziet jouw ideale woonzorgcentrum eruit?

Heb je al eens nagedacht wat jij van een rusthuis, service flat of een ander woonzorgcentrum verwacht? Wat is voor jou belangrijk om een optimaal leefcomfort en de hoogst mogelijke graad van kwalitatief wonen te realiseren?

Of heb je er wel al over nagedacht, maar weet je niet goed wat je zoal van een woonzorgcentrum mag verwachten, wat standaard is en waar de rusthuizen en tehuizen onderling een verschil maken in service of prijs?

Neem eens een kijkje op Zivi.be!

Hier vind je namelijk zorginformatie voor iedereen en dus ook heel wat praktische informatie over woonzorg oplossingen in jouw buurt. Meer dan 3.000 Vlaamse woonzorgcentra en serviceflats hebben een informatieve pagina op deze zorgwebsite, die ze bovendien zelf kunnen beheren en aanvullen. Je vindt er onder meer algemene informatie over hun infrastructuur, prijzen en faciliteiten en enkele afbeeldingen, én je bent meteen ook zeker dat die informatie up-to-date en correct is.

Zoek gerust eens naar een woonzorgcentrum, serviceflat of rusthuis bij jou in de buurt of in een andere regio van je keuze om de informatie van de verschillende aanbieders te vergelijken. Misschien brengt het je wel op ideeën en weet je daarna eens zo goed waaraan een goed woonzorgcentrum, rusthuis of service flat voor jou moet beantwoorden?

http://www.zivi.be