Gegrond
Image default
Dienstverlening

Naambordjes in diverse stijlen – van modern tot klassiek

Wilt u een naambordje voor naast uw voordeur? Op de website van denaambordenspecialist.nl kunt u diverse soorten naambordjes kopen. In diverse stijlen, materialen, vormen en kleuren. Zo is er voor iedere smaak een geschikt naambordje. Daarnaast vindt u er huisnummers, naamplaatjes en uithangborden. Een naambordje online bestellen is heel eenvoudig. U hoeft enkel de gewenste tekst in te voeren, een lettertype en eventueel een kleur te kiezen. Ook is het bij bijna elk naambordje mogelijk om bijvoorbeeld je bordje zelf te ontwerpen met de online editor. De naamborden zijn aantrekkelijk geprijsd en van goede kwaliteit. Verzending binnen Nederland is bijna altijd gratis. Voor uithangborden of grote naamborden wordt soms een kleine bijdrage gevraagd. De levertijden van denaambordenspecialist.nl vindt u op de website.

Tijdloze naamborden

Zoekt u een tijdloos naambordje? Dan zijn glazen naamborden zeer geschikt. Glazen naamplaten in combinatie met een rvs achter- of voorplaat hebben een luxe uitstraling. Ook zijn er nog verschillende soorten glas waar u uit kunt kiezen zoals: matglas, hoogglans of gespiegeld glas. Daarnaast zijn er ook goedkope glazen naamborden in doorzichtig of gematteerd glas. Meestal wordt het bevestigingsmateriaal meegeleverd.

Moderne naambordjes

Bent u op zoek naar een modern naambordje? Dan zou een rvs of aluminium naambordje hier goed bij passen. Het voordeel aan deze materialen dat ze niet roesten en dus goed bestand zijn tegen het Hollandse weer. Ook acrylaat naamborden hebben een moderne look. Ze zijn ook verkrijgbaar in combinatie met een rvs achterplaat wat een mooi resultaat geeft. Daarnaast passen emaille of perspex naamborden in rechthoekige of vierkante vormen goed bij een moderne woning.

Klassieke naambordjes

Heeft u de voorkeur voor een klassiek naambordje? Dan zij de stalen naambordjes van denaambordenspecialist.nl heel geschikt. Deze worden handmatig vervaardigd. De tekst wordt met een speciale techniek erop gebracht. U heeft de keuze uit vloeiende of sierlijke lettertypes. De stalen naamborden worden gemaakt van zeer sterk staal en wordt voorzien van een roestwerende zinkfosfateer laag en ingekleurd met een poedercoating.

https://www.denaambordenspecialist.nl/