Dokterstas


Posted On feb 10 2014 by

Voor iedere huisarts, specialist of verpleegkundige is het een musthave: de dokterstas. Dokterstassen bieden u de ruimte om uw stetoscoop, bloeddrukmeter, ooglampje en al uw andere instrumenten op een praktische en modieuze wijze mee te nemen wanneer u bijvoorbeeld een huisbezoek met afleggen. Vanzelfsprekend kunt u de tassen ook buiten uw werk gebruiken. Behalve als dokterstas, kunnen deze tassen dankzij hun handige formaat vaak ook dienst doen als reistas, weekendtas of handbagage tas. Omdat het belangrijk is dat uw uw instrumenten en andere bezittingen goed kunt vervoeren, zijn dokterstassen vaak enorm stevig. Veel dokterstassen zijn handgemaakt van echt Italiaans kalfsleer.

Tegenwoordig is er een grote diversiteit aan dokterstassen op de markt. Waar de dokterstas vroeger vaak bruin van kleur was, heeft u nu ook de keuze uit modieuze kleuren als blauw, geel, groen of oranje. Maar uiteraard heeft u nog steeds genoeg keuzemogelijkheden als u toch liever voor een klassieke bruine tas gaat. Ook heeft u de keuze uit dokterstassen met een schouderband of tassen met een handvat. Daarnaast is er ook een aantal tassen met interieurverlichting, zodat u in elke situatie meteen een overzicht heeft van de instrumenten die in uw tas zitten.

Naast modieus moet een tas uiteraard vooral praktisch zijn, daarom bevatten de meeste dokterstassen meerdere ritsvakken en/of steekvakken. Zo kunt u naast uw instrumenten ook andere eigendommen, zoals uw laptop, telefoon en belangrijke papieren makkelijk opbergen in uw dokterstas. De meeste doktertassen hebben een zachte, wasbare binnenbekleding, zodat u altijd hygiënisch te werk kunt gaan.

https://www.marington.nl/tassen/dokterstassen/

Last Updated on: april 16th, 2019 at 5:59 pm, by


Written by