Gegrond
Image default
Vakantie

Lekker op strandvakantie? Zo voorkom je diefstal op het strand

Houd je waardevolle spullen veilig op het strand met onze beveiligingstips. Of je nu aan het zonnen bent op het Scheveningse strand of in het buitenland, het is belangrijk om je bezittingen veilig te houden.

Diefstallen op het strand, vaak ‘strandbed diefstallen’ of ‘algemene diefstallen’ genoemd, nemen meestal toe tijdens de zomervakantie, waar mensen eerder hun portemonnee, mobiele telefoons, camera’s of andere waardevolle spullen op het strand achterlaten terwijl ze een duik nemen in de zee. De meerderheid van de mensen zal waardevolle spullen verbergen onder een handdoek waarvan ze denken dat ze veilig zijn, maar helaas zijn ze binnen enkele minuten na het achterlaten van hun waardevolle spullen vaak verdwenen.

Een van de meest voor de hand liggende oplossingen om stranddiefstallen te voorkomen, is om met ten minste één andere persoon naar het strand te gaan, zodat iemand waardevolle spullen in de gaten kan houden terwijl de ander van de zee geniet. Hoewel dit een logische oplossing is, zijn het niet altijd de meest praktische of leuke manieren om ervoor te zorgen dat uw waardevolle spullen veilig zijn.

Strandbeveiligingstips en -advies

Neem alleen wat u moet meenemen. Als u uw telefoon of portefeuille niet nodig hebt, neem ze dan niet mee. Hoe minder kostbaarheden, hoe minder u zich zorgen hoeft te maken dat ze veilig zijn.

Vooruit plannen. Pak een beveiligingsproduct in dat is ontworpen voor het strand. Er zijn een aantal producten ontwikkeld om stranddiefstallen te voorkomen.

Ze omvatten de volgende producten: Gebruik een Tan Safe om je waardevolle spullen veilig op het strand te bewaren. De Tan Safe  is ontwikkeld om te fungeren als een zonnebrand-kluis’ omdat het eruit ziet als een gewone fles zonnebrandcrème, maar het bevat stiekem waardevolle spullen zoals mobiele telefoons, creditcards, sleutels en contant. Dit product heeft ook een waterdichte afsluiting die het beschermt tegen beschadiging door water of zand.

Beach lockers – Een ondernemer heeft onlangs een uniek kluisje uitgevonden dat in het zand kan worden geschroefd en kostbaarheden zoals portemonnees, mobiele telefoons, kleine tablets en geld opslaat. De gadget wordt gesloten door een waterdicht deksel. Hoewel het een innovatief idee is, is er niets dat een dief ervan weerhoudt het hele ding te nemen.

Draagbaar kluisje – Sentry heeft een draagbare compacte kluis ontworpen die ideaal is voor gebruik op het strand of bij het zwembad, omdat deze via een beveiligingskabel aan een ligstoel of parasol kan worden bevestigd.

Alle gadgets moeten worden beschermd tegen mogelijke schade door water of zand. U kunt dit doen door uw waardevolle spullen in een waterdichte portemonnee te stoppen.

U hoeft geen geld uit te geven aan beveiligingsproducten voor op het strand. Wij van slotenmaker Den Haag helpen u graag met vrijblijvend advies. Mochten je bezittingen alsnog worden gestolen op het strand – waaronder bijvoorbeeld je huisstijl – kun je gebruik maken van onze 24-uurs service, waarmee we binnen no-time op je stoep staan om jou weer binnen te helpen.

http://www.locksecure.nl/slotenmaker-den-haag