Gegrond
Image default
Vakantie

Een unieke accommodatie aan rivier de Cèze huren

Wanneer u een leuke vakantie wilt beleven kunt u het beste een accommodatie huren aan rivier de Cèze. Camping La Vallée Verte is de perfecte camping aan de rivier bij Nimes voor een avontuurlijke vakantie. Door de ruime keus aan accommodaties kunt u uw vakantie op uw eigen manier invullen. Geniet van de gezellige sfeer op de camping en de goede faciliteiten.

Ontdek de bosrijke omgeving van de camping

Op de website van Camping La Vallée Verte kunt u een accommodatie huren en verblijven pal aan rivier de Cèze. Deze gezellige camping is gelegen aan de rivier bij de stad Nimes en gemakkelijk te bereiken vanuit grote steden, zoals Avignon. Ze hebben meerdere accommodaties die ieder op een unieke manier zijn ingericht. Kiest u voor een luxe villa met een privé-zwembad of geeft u de voorkeur aan een stijlvolle tent om glamping te ervaren? Op deze camping kunt u zelf bepalen in wat voor accommodatie u wilt overnachten. Neemt u graag uw eigen spullen mee? Dan kunt u er ook voor kiezen om een kampeerplaats te huren en uw eigen tent op te zetten. Er is de mogelijkheid om een staplaats met privé-sanitair te boeken, zodat u van alle gemakken bent voorzien. Door de goede faciliteiten en leuke activiteiten op de camping, zult u vast en zeker een topvakantie ervaren. Beleef verschillende activiteiten, zoals een wandeltocht naar de watervallen of een bezoek aan een lokale wijnboer. Door de levendige omgeving hoeft u zich geen moment te vervelen en is er altijd wel iets nieuws te ontdekken.

Breng een bezoek aan Nimes tijdens uw vakantie

Aarzel niet om een accommodatie te huren aan rivier de Cèze en te genieten van de prachtige natuur. Deze camping aan de rivier bij Nimes ligt erg centraal bij andere grote steden en is daardoor gemakkelijk te bereiken met de auto. Pak uw koffers in en vertrek richting Frankrijk om de ultieme vakantie te beleven.