Gegrond
Image default
Bedrijven

Spanje, zon, zee, strand en eilanden

Spanje is een heel bekend vakantieland. Veel Nederlanders trekken er ook heen. Wat veel mensen zich niet realiseren is dat Spanje ook heel veel mooie vakantie eilandenheeft. Denk maar eens aan mallorca spanje waar dan weer wel veel mensen heen gaan. Er zijn ook andere eilanden van Spanje die een bezoekje waard zijn. Elke eiland heeft weer een heel ander karakter en andere toeristische trekpleisters die leuk zijn om te bezoeken.

Hier volgt een top 5 van de mooiste en populairste eilanden van Spanje:

  • Nr. 5: La Palma: volgens de Spanjaarden zelf is dit het mooiste eiland van allemaal. Dit komt omdat zich hier de grootste krater van de wereld bevindt. Deze is omringd door veel groen en leuk om eens een keer gezien te hebben. Dit eiland is nog niet overgelopen door alle toeristen en een leuke vakantiebestemming als je graag naar de Spaanse cultuur wilt opsnuiven.
  • Nr. 4: Gran Canaria: dit gezellig eiland is altijd druk. Het prachtige eiland staat vol met mooie villa’s en appartementencomplexen waarbij de luxe overal te zien is.
  • Nr. 3: Mallorca: vooral het subtropische klimaat van Mallorca trekt veel toeristen aan. Naast het warme klimaat en mooie stranden, is er ook heel veel te doen op het eiland zelf. Denk maar aan: uitgaan, zwemmen, sporten of winkelen, in Mallorca kun je dit allemaal doen, tussen de mooie landschappen die het eiland te bieden heeft.
  • Nr. 2: Tenerife: ook dit eiland is bekend bij veel Nederlanders en de natuur hier is ook weer zo divers en zeker adembenemend.
  • Nr. 1: Ibiza:in de zomer is dit eiland bomvol feestgangers. Veel toeristen en een vrolijke sfeer, dit eiland is bekend bij veel Nederlanders. Daarnaast heeft het eiland ook een hele mooie natuur, wat jammer genoeg wordt overgeslagen door veel toeristen, maar zeker een kijkje waard is. Dus vergeet hier niet langs te gaan.
https://vakantiespanje.nl/

Gerelateerde artikelen

Corona bezigheden

De aankoop van een nieuwhuis

HD camerabewaking