Gegrond
Image default
Gezondheid

De voor- en nadelen van een virtuele maagband

Een virtuele maagband kan voor sommige mensen een goede optie zijn om af te vallen. Deze alternatieve methode van gewichtsverlies kan zorgen voor gestaag, voortdurend gewichtsverlies bij mensen die zich inzetten voor het proces. Maria is een getrainde hypnotherapeut met ervaring in het gebruik van deze techniek. Maria is opgeleid door dr. Keith Hearne van het European College of Hypnotherapy.

Bijwerkingen

De Virtuele Maagband Procedure is een niet-chirurgische optie die zwaarlijvige mensen kan helpen gewicht te verliezen zonder het gebruik van een operatie. Het is veel goedkoper en veiliger dan een maagbandoperatie, die onaangename bijwerkingen kan veroorzaken. De Virtual Gastric Band procedure gebruikt hypnose om de manier waarop de persoon denkt en voelt te veranderen. Dit helpt hen hun gewoonten te veranderen zonder het te merken. De Virtuele Maagband kan zwangere vrouwen helpen veilig gewicht te verliezen, maar de methode moet onder toezicht van een arts worden uitgevoerd.

Tijdens elke virtuele maagband behandeling ondergaat de patiënt vier sessies met de hypnotherapeut. De therapeut zal een volledige medische geschiedenis vragen en vervolgens hypnose gebruiken om de patiënt te helpen de virtuele maagband te “passen”. De daaropvolgende sessies zijn gericht op het veranderen van de eetgewoonten van de patiënt en zijn relatie met voedsel.

De Virtuele Maagband is geschikt voor iedereen die wil afvallen en zijn gezondheid wil verbeteren. Het heeft geen invasieve bijwerkingen en is volledig pijnloos. De procedure zal je helpen je levensstijl op lange termijn te veranderen en je gewicht onder controle te houden. Het zal je ook helpen triggers te herkennen en je langer een voller gevoel geven. Over het algemeen zijn voor de Virtuele Gastric Band procedure vier sessies nodig, maar het aantal hangt af van de totale hoeveelheid gewichtsverlies die je wenst.

Een ander voordeel van een Virtuele Maagband is dat het je helpt kleinere porties te eten. De techniek lijkt sterk op de LAP-BAND(r) operatie, die mensen helpt af te vallen. Sommige mensen melden echter dat ze ongemak en misselijkheid ervaren na het nuttigen van grotere maaltijden.

Kosten

Voor wie wil afvallen zonder het risico van een operatie, biedt de Virtuele Maagband procedure een haalbaar alternatief. De procedure kost een fractie van de prijs van een fysieke operatie en geeft vergelijkbare resultaten. Bovendien is het volkomen veilig en komen er geen medicijnen of bijwerkingen aan te pas. Het is ook volledig pijnloos, en het vereist niet dat patiënten vrij nemen van hun werk.

De Virtuele Maagband werkt door de manier waarop je over eten denkt te veranderen. Dit gebeurt met behulp van de kracht van hypnose. Je wordt geleerd naar je lichaam te leren luisteren en alleen te eten als je vol zit. Dit lijkt sterk op hoe baby’s huilen als ze honger hebben en stoppen met huilen als ze vol zitten. Hierdoor leren Virtuele Gastric Band sessies je hoe je moet luisteren naar de signalen van je lichaam.

Voordat de behandeling begint, zal de hypnotherapeut een volledige medische geschiedenis afnemen. Tijdens de eerste behandeling zal hij of zij je helpen de Virtuele Gastric Band aan te brengen. Latere sessies zullen zich richten op je relatie tot voedsel en eetgewoonten. Hypnotherapeuten vragen meestal een hoger tarief voor hun werk, afhankelijk van hun niveau van deskundigheid.

Virtual Gastric Band hypnose is een soort hypnosetechniek die je kan helpen bij het afvallen. Het kan je maag kleiner laten lijken dan hij is, en het kan je helpen je lichamelijk en geestelijk beter te voelen. De virtuele maagband is geen vervanging voor een echte maagbandoperatie. Als je echter worstelt met overgewicht, kan deze procedure heilzaam zijn. Met een beetje onderzoek kun je een gekwalificeerde hypnotherapeut bij jou in de buurt vinden en het proces beginnen.

De Virtuele Maagband is een niet-chirurgische techniek die de kracht van hypnose gebruikt om de manier waarop je over eten denkt te veranderen. Naast het opnieuw trainen van je onderbewustzijn om je vol te voelen na het eten, brengt de Virtuele Maagband ook psychologische veranderingen met zich mee die je helpen je eetgewoonten te veranderen en eetbuien te stoppen.

Betrouwbaarheid

Virtuele maagband therapie is een niet-invasief alternatief voor fysieke bariatrische chirurgie. Deze procedure maakt gebruik van specifiekesuggesties om patiënten te helpen de band onbewust te accepteren. Als gevolg daarvan zullen ze hetzelfde gevoel hebben over de band en de effecten ervan op het lichaam als wanneer ze de operatie daadwerkelijk hadden ondergaan. Het heeft alle voordelen van fysieke chirurgie zonder het risico en de kosten. Van de alternatieven voor fysieke bariatrische chirurgie is virtuele maagbandtherapie het meest kosteneffectieve alternatief.

Virtuele maagbandsessies worden een-op-een uitgevoerd en duren ongeveer een uur. De eerste sessie duurt meestal anderhalf uur, maar aanvullende sessies kunnen in overleg worden gepland. De eerste sessie is gewijd aan het installeren van de virtuele maagband. Dit zal de persoon in staat stellen de porties te verkleinen. De overige sessies zijn optioneel.

Vereisten

De Virtuele Maagband is een veilige, alternatieve manier om af te vallen zonder een operatie te hoeven ondergaan. Deze niet-chirurgische methode schakelt de zintuigen in om een realistische, ziekenhuisachtige omgeving te creëren. Het maakt ook gebruik van audiobestanden om de deelnemers te helpen de acht afspraken te volgen en positieve veranderingen in hun leven aan te brengen.

Iedereen die zwaarlijvig is kan deze procedure gebruiken om zonder operatie zijn gewicht te verminderen. Het is beschikbaar voor zowel mannen als vrouwen die willen afvallen en hun gezondheid willen verbeteren. Het is veilig, niet-invasief, en vereist weinig voorbereiding. Er zijn echter bepaalde vereisten waaraan voldaan moet worden voordat deze procedure kan werken.

Bepaalde voedingsmiddelen worden mogelijk niet goed verdragen na de Easyloss Virtuele Maagband procedure. Deze voedingsmiddelen zijn afhankelijk van de persoon en kunnen problemen veroorzaken. Met name groenten met draderige vezels kunnen moeilijk te verteren zijn. Andere te vermijden voedingsmiddelen zijn kokos, chips, zacht wit brood en noten. Deze kunnen een verstopping veroorzaken en moeten de eerste weken worden vermeden.

Virtuele maagbanding is een procedure die de fysieke omvang van de maag verkleint zonder operatie. Het richt zich op de mentale en emotionele gewoonten die tot overeten leiden. Deze behandeling werd voor het eerst ontwikkeld door Sheila Granger in het Verenigd Koninkrijk, maar soortgelijke technieken worden wereldwijd toegepast. Andere namen voor deze behandeling zijn Mental Gastric Band of Hypno-Band.

Het werkt door de manier waarop onze geest op voedsel reageert te veranderen en ons aan te moedigen ons vol te voelen bij kleinere porties. Deze vorm van hypnotherapie versterkt gedragsverandering op lange termijn. De behandeling is zeer persoonlijk en richt zich op eventuele problemen die onze pogingen om af te vallen in het verleden hebben doen ontsporen.

Een ander voordeel van virtuele maagbandtherapie is dat er geen operatie of medicijnen voor nodig zijn. Het gebruikt je onderbewustzijn om een illusie te creëren dat je maag kleiner is, wat het verlangen naar voedsel aanzienlijk kan verminderen. In tegenstelling tot een operatie is virtuele maagbandtherapie volledig natuurlijk en veroorzaakt geen bijwerkingen. Gebruikers hoeven alleen maar 28 dagen naar het audioprogramma te luisteren en de acht beschreven regels te volgen.

Virtual Gastric Band hypnose gebruikt de kracht van hypnose om de geest opnieuw te trainen om kleinere porties voedsel te accepteren. Het werkt door je emotionele en mentale oorzaken van gewichtstoename te veranderen. Het gebruik van de Virtuele Gastric Band hypnose methode is een veilige en effectieve manier om gewicht te verliezen zonder het risico en de hoge kosten van een operatie.