Gegrond
Image default
Woning en Tuin

Elektrische gordijnrails van Somfy

Elektrische gordijnrails van Somfy.

BlindDesign heeft sinds kort de elektrische gordijnrails van Somfy ook online leverbaar. Eerder werd deze rail alleen geleverd op aanvraag maar omdat de vraag toeneemt is besloten deze rail ook online aan te beiden. Doordat wij deze elektrische gordijnrail op voorraad hebben in losse onderdelen kunnen wij deze rail voor de scherpste prijzen aanbieden. De Somfy Glydea rail is momenteel de beste rail die beschikbaar is. De grote voordelen zijn dat de gordijnen ook met de hand bedienbaar blijven, handig als u dicht bij de gordijnen staat. Tevens zijn de gordijnen ook met de hand te bedienen als er stroomuitval is. Daarnaast is deze elektrische gordijnrails uiterst stil in gebruik. De Somfy Glydea is leverbaar in 6 verschillende motortypes. Zo kunt u deze motor bedienen met een afstandsbediening of koppelen aan uw domotica systeem of aansturen met een schakelaar. Er zijn 3 verschillende type aansturingen mogelijk en al deze 3 varianten bestaan in een 35kg en 60kg uitvoering.

Somfy Glydea WT.

De Somfy Glydea WT motoren worden aangestuurd door 2 schakeldraden voor de open en dicht functie. Dit kan worden aangesloten op een bekabelde schakelaar of gekoppeld worden aan uw domotica systeem. De Somfy Glydea Wt motoren zijn de goedkoopste in de reeks motoren.

Somfy Glydea RTS.

De Somfy Glydea RTS motoren zijn voorzien van een ingebouwde ontvanger. De ontvanger zit in de motor en wordt gekoppeld aan een afstandsbediening of RTS schakelaar. De motoren krijgen een 230V voeding maar er hoeft geen aanstuurkabel aangelegd te worden. Tevens kan er een Somfy Tahoma box gekoppeld worden aan deze motoren zodat u de elektrische gordijnrails kunt bedienen met uw telefoon of tablet. Deze motoren hebben een touch functie, wanneer u zachtjes aan de gordijnen trekt dan loopt het gordijn automatisch verder.

Somfy Glydea DCT.

De Somfy Glydea DCT motoren worden uitsluitend gekoppeld op een domotica systeem. Deze motoren hebben een vaste 230V voeding en ook een aparte aanstuurkabel vanuit de domotica. Voordeel is dat deze motoren een touch functie hebben t.o.v. de WT motoren.

Hieronder vindt u de 3 meest gebruikte motortypes van Somfy:

Somfy Glyde 35 WT

Somfy Glydea 35 RTS

Somfy Glydea 60 RTS

 

 

https://blinddesign.nl/somfy-glydea