Gegrond
Image default
Gezondheid

Een intensieve massage in de jacuzzi

Intensief massage jacuzzi: een weldaad voor spieren en het hele lichaam. Zorgt voor uiterste ontspanning na een drukke dag. Kom tot bezinning en laat de stress van u af vloeien.

5 Personen: 4 zitplaatsen, 1 ligplaats

Vlarem II gekeurde installatie met volledig automatisch gestuurde filterinstallatie (gelijkwaardig aan die van een zwembad): super hygiënisch bad waarvan het water iedere 2 uren volledig ververst is.

Een HotSpring spa is een unieke spa. Iedere plaats heeft een eigen massagefunctie. De MotoMassage DX gaat in 2 stromen masserend langs uw ruggengraat op en neer. De Soothing Seven Massagejets zorgen voor een zalige schoudermassage. In een HotSpring spa voelt u zich als in de handen van een ervaren masseur. Rug, nek, schouders, benen, handen en voeten: in onze jacuzzi komt het gehele lichaam aan bod.

 

Met dit bad combineren we verschillende therapieën:

Hydro(water)therapie: het warme water zorgt voor rust en een aangename gewaarwording voor lichaam en geest in de Jacuzzi. Door het warme water in de jacuzzi zetten de bloedvaten uit, waardoor er meer voedingsstoffen naar alle weefsels in het lichaam kunnen worden gebracht. Daarnaast woorden ook de afvalstoffen die zich in het lichaam hebben opgehoopt gemakkelijker verwijderd. Spieren en gewrichten kunnen hierdoor beter ontspannen. Ook zorgt het warme water ervoor dat de productie van stresshormonen (bv. cortisol) afneemt. Door warm water te combineren met de masserende werking van waterstralen bereik je een nog intenser effect.

Massage: Massage ontspant in de eerste plaats de spieren en zorgt voor een betere bloedcirculatie. Door de verbeterde doorbloeding worden afvalstoffen beter afgevoerd en voedingsstoffen beter aangevoerd. Een massage versterkt zowel lichaam en geest en heeft een positieve invloed op de immuniteit.

Lichttherapie: de LED-verlichting in ons bad zorgt voor een aangename sfeer en geeft een extra rustgevend karakter aan deze jacuzzi. Licht heeft een positief effect op mentale vermoeidheid. De verschillende kleurmogelijkheden hebben een invloed op ons bioritme:

  • Gekleurde lichtgolven zijn energiebronnen die trillingen uitzenden
  • Elke kleur heeft een specifieke golflengte, snelheid en ritme
  • Ook de energie die door ons lichaam stroomt, heeft een bepaalde frequentie. In een volledig gezond lichaam is deze energiestroom oftewel bioritme in balans
  • Door een lichamelijk of psychisch probleem kan deze energiestroom echter worden gestoord
  • Onder meer door chromotherapie kan een gebrekkige lichamelijke energiestroom weer worden genormaliseerd
  • Het lichaam heeft de eigenschap om dan weer naar het originele patroon terug te keren
http://www.sauna4you.nl/jacuzzi-kopen/