Gegrond
Image default
Gezondheid

Zaadlozing en het falen daarvan. Mannenkliniek de Boer kan u helpen.

De zaadlozing kan te vroeg of te laat komen. Ook kan de zaadlozing helemaal niet komen, dan spannen de spieren ook niet ritmisch aan en het hoogtepunt gevoel ontbreekt.

Misschien minder bekent, maar te trage of geen zaadlozing komt voor. Bij mannenkliniek de Boer weet mannenarts dr. L.J. de Boer dit als geen ander.

Mannen die last hebben van een te trage zaadlozing kunnen terecht bij mannenkliniek de Boer Mannen Gezondheid en Zorg, vanwege speciale expertise bij mannenarts dr. L.J. de Boer.Het kan echter voorkomen dat er bij de zaadlozing totaal geen vloeistof wordt geproduceerd, maar het samenspannen van de spieren wel plaatsvindt. Dit kan voorkomen bij bepaalde medicijnen en na een operatie waarbij er van de prostaat een stukje wordt afgeschraapt omdat die vanwege de grootte in de weg zit en het plassen ernstig hindert.

Mannenkliniek de Boer probeert juist ook voor deze groep iets te betekenen door laagdrempelige toegang te bieden tot de mannenkliniek. Voor deze groep mannen zijn er nu ook medicijnen die speciaal zijn geregistreerd om de zaadlozing te helpen uitstellen.

Iedere week voor mannen die niet direct een afspraak willen maken, houdt mannenarts dr. L.J. de Boer in de mannenkliniek op maandag, woensdag- en vrijdag inloopspreekuur.

Op de website mannenkliniek de Boer vindt u meer informatie om een afspraak te maken bij mannenkliniek de Boer Mannen Gezondheid en Zorg.

https://www.dbmgz.nl/artikel/te-vroege-zaadlozing