Gegrond
Image default
Hobby en vrije tijd

Maak een afspraak om te gaan karten in de omgeving van Delft

Geniet u van adrenaline en zoekt u graag de grenzen van snelheid op? Besluit dan om te gaan karten in de omgeving van Delft. De specialisten van Van der Ende Racing Inn verwelkomen u graag bij hun partycentrum in Poeldijk. U kunt hier met uw gezelschap karten op de grootste indoorkartbaan van Europa. Deze kartbaan zit vol met uitdagende bochten en spannende verhogingen, dus u komt er zeker achter wie van uw gezelschap de beste coureur is. De winnaars worden gehuldigd tijdens een officiële podiumceremonie en ontvangen grote bekers en heerlijke champagne. U voelt zich hierdoor gegarandeerd als een echte coureur. Ga de uitdaging aan en besluit om te gaan karten bij dit partycentrum niet ver van Delft.

Kies voor een arrangement

U heeft bij deze specialisten uit Poeldijk de mogelijkheid om een arrangement af te sluiten. Kies bijvoorbeeld voor een:

  • Halfuursrace: een kwalificatie van zes minuten en een finale van dertig minuten
  • Mini Grand Prix: een kwalificatie van tien minuten en een finale van twaalf minuten
  • Grand Prix: een kwalificatie van tien minuten, een halve finale van tien minuten en een finale van twaalf minuten
  • Endurance Race: een kwalificatie van zes minuten, waarna een race in teamverband van één of twee uur volgt

 Het is naast deze verschillende arrangementen mogelijk om onbeperkt te karten. Besluit nu welke van de mogelijkheden u het meest aanspreekt en maak een afspraak om te gaan karten in de buurt van Delft. Plezier is gegarandeerd bij deze specialisten uit Poeldijk!

Geniet van voldoende parkeerruimte

Organiseert u een uitje met collega’s of familie en komt u grotendeels in aparte auto’s? U hoeft zich geen zorgen te maken over parkeerruimte. Dit partycentrum beschikt namelijk over een ruime parkeerplaats, waardoor u en uw gezelschap gegarandeerd een plekje weet te vinden. Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan direct contact met hen op.

https://www.vanderende.com/