Gegrond
Image default
Hobby en vrije tijd

Waarom zou je kiezen voor een Finse sauna?

De sauna, wie houdt er niet van? Nou, niet iedereen natuurlijk, maar een groot deel van de bevolking gaat graag naar de sauna. De één houdt het bij één of twee keer per jaar, de ander gaat het liefst om de paar weken. Naar de sauna gaan is een heerlijk ontspannend uitje, zo ervaren steeds meer mensen. Je komt tot rust, je geniet van die warmte op je lijf en het is gewoon gezond natuurlijk. Een combinatie met ter plekke eten maakt de dag helemaal af. Je kan er weer even tegen. Maar waarom zou je naar de sauna gaan als je een Finse sauna van Elite Wellness in huis kan halen?

Lekker zen zijn met lucht en stoom

Terwijl de infrarood sauna werkt met infrarood straling, doet de Finse sauna dat met lucht en stoom. Voor het echte saunagevoel geeft de fanatieke saunaganger hier ook de voorkeur aan. In een infrarood sauna kunt u wat langer blijven zitten, een Finse sauna van Elite Wellness is voor het wat intensievere werk.

Gezondheidseffecten

Terwijl de meeste mensen het gewoon als aangenaam ervaren om in een sauna te verblijven, moet het gezondheidseffect ook niet worden onderschat. Zo zorgt een Finse sauna van Elite Wellness er bijvoorbeeld ook voor dat schadelijke stoffen uit uw lichaam worden afgevoerd. U zweet ze uit, om het zo maar te zeggen. Maar een saunagang heeft ook een algemeen helende werking op uw lichaam. U doet zichzelf dus zowel mentaal als fysiek een groot plezier met een Finse sauna van Elite Wellness.

Materiaal, grootte en prijs

Natuurlijk hangt het af van uw budget, maar voor een paar duizend euro heeft u al een prachtige Finse sauna van Elite Wellness. Deze Finse sauna’s zijn te krijgen in rode ceder, populier en in een Bio uitvoering. Omdat de kleinste sauna zowel in de lengte als in de breedte 100 cm meet, past hij in elke ruimte in uw huis. Neemt u een iets groter formaat, dan kunt u heerlijk met z’n tweeën genieten van uw Finse sauna van Elite Wellness. Reken maar dat u thuis vaker en makkelijker in de sauna gaat, dan die paar keer dat u er met de auto op uit zou gaan.