Gegrond
Image default
Auto

Garage Obdam

Vorige week was ik op zoek naar een garage Obdam. Mijn auto kon namelijk niet meer goed schakelen. Wanneer mijn auto een hele tijd stil had gestaan, ging het eerste kwartier rijden goed, maar vervolgens niet meer. Hoe ver ik de koppeling ook indrukte, de pook wou niet in de juiste versnelling. Daarom besloot ik om een garage op te gaan zoeken. Dit om te voorkomen dat ik op gegeven moment stil zou staan langs de kant. Maar naar welk autobedrijf? In dit blogje geef ik daar graag antwoord op.

Googelen op ‘garage Obdam’

Omdat ik graag op de websites wou kijken, ben ik gaan Googelen op ‘garage Obdam’. Ik kwam websites tegen die er naar mijn mening echt niet goed uit zagen. Oudbollig, slechte afbeeldingen en geen sfeer. Dan haak ik al snel af. Maar vervolgens kwam ik terecht op de website van AD Autobedrijf Marc Mooij garage Obdam.

In dat artikel stond dat ik bij hen terecht kan voor onderhoud en reparatie. En voor mij is het laatste punt dus ter sprake. Ik las dat bij Marc Mooij ervaren monteurs werken, die goed opgeleid zijn. Dit vind ik natuurlijk erg belangrijk. Niet alleen voor mijn eigen veiligheid in de auto, maar ook voor anderen. En ook krijg ik twee jaar garantie bij dit autobedrijf, als ik mijn auto laat repareren bij hen! Dit heb ik nog nooit meegemaakt en lijkt mij behoorlijk uniek. Hiermee garanderen zij natuurlijk een hele hoge kwaliteit.

Marc Mooij

Uiteindelijk heb ik niet lang hoeven nadenken over of dat ik voor dit autobedrijf zou kiezen. Ik besloot om naar hen toe te gaan. Zij hebben direct mijn auto op de brug gezet en vonden de oorzaak al snel. De koppeling had namelijk teveel speling. Ook hebben ze gelijk een onderhoudsbeurt gedaan.

Ik ben heel erg blij dat ik mijn auto heb laten repareren bij AD Autobedrijf Marc Mooij. Mocht jij nou ook een garage Obdam nodig hebben, dan raad ik jou Marc Mooij aan!