Gegrond
Image default
Auto

Auto leasen in Nederland populair

mercedes vito lease bij auto leasen zzp

Het leasen van een auto brengt vragen met zich mee, vooral in een land als Nederland waar leaseauto’s steeds populairder worden. Meestal geldt het leasen van een auto voor een tijd van twee à drie jaar, dus het is logisch dat je er meer van wilt weten. Voordat een leasemaatschappij met jou in zee gaat, vereisen ze vaak het overleggen van een jaarrekening. Want leasen kun je zien als huren, dus moet het financiële plaatje wel compleet zijn. Per maand ga je een vast bedrag betalen, maar heel veel omkijken heb je er verder niet naar.

Mogelijke kosten inbegrepen In het maandelijkse bedrag dat je aflost, zijn alle mogelijke kosten voor een auto inbegrepen. Hierbij kun je denken aan een allriskverzekering, pechhulp, wegenbelasting, etc. Als je problemen hebt met je wagen en er is een reparatie nodig, zorgt de leasemaatschappij voor een tijdelijk vervangende auto. Alleen een bezoekje aan het tankstation zorgt voor extra kosten die buiten het maandbedrag vallen. De leaseauto’s die worden aangeboden, zijn meestal nog geen twee jaar oud. Maar ze zijn wel goed betaalbaar en representatief voor je bedrijf. Ook al je meer ruimte nodig hebt, kun je bijvoorbeeld de Mercedes Vito lease rijden.

Makkelijk auto leasen zzp Wil je een auto leasen zzp? Dat is helemaal niet zo gek, want veel zzp’ers kiezen voor deze optie. Een groot voordeel is dat je elke maand precies weet hoeveel geld je kwijt bent aan je auto. Als zelfstandig ondernemer kun je ook kiezen voor een shortlease. Dan zit je niet vast aan een periode van een paar jaar, maar kun je al leasen vanaf dertig dagen. De opzegtermijn is bij een shortlease ook kort. Indien de auto privébezit is, mag je €0,19 aftrekken van jouw winst, per gereden zakelijke kilometer. Zolang je onder de negentig procent van zakelijk gereden kilometers blijft.

https://www.autoleasenzzp.nl