Gegrond
Image default
Auto

Je volgende bedrijfsauto wordt een leaseauto

Ben je aan het nadenken over een nieuwe bedrijfsauto? Denk dan eens aan de mogelijkheid van een bedrijfswagen leasen. Een bedrijfsauto leasen is namelijk zo geregeld en het scheelt je een heleboel rompslomp. Het belangrijkste voordeel is natuurlijk dat je geen grote investering hoeft te doen. Je hoeft niet meer jarenlang te reserveren voor de aankoop van een nieuwe of tweedehands bedrijfswagen. Je kunt volstaan met het reserveren van een vast bedrag per maand voor het leasecontract en de brandstof.

De snelle feiten over volkswagen caddy leasen

Leasen is zo gemakkelijk dat steeds meer ondernemers er de voordelen van zien. Alles wordt geregeld en je hebt nergens meer omkijken naar. In de prijs voor het leasecontract zitten alle vaste kosten al inbegrepen. De leaseauto wordt allrisk verzekerd en de wegenbelasting wordt betaald door de leasemaatschappij. Ook kosten voor reparatie en onderhoud zijn inbegrepen. Afhankelijk van de voorwaarden die je overeenkomt kun je een leenauto krijgen als je bedrijfsauto in de garage staat zodat je toch gewoon kunt doorwerken. Dit kan een groot voordeel zijn dus overweeg het zeker als je het contract afsluit.

Kosten die niet zijn inbegrepen

Een bedrijfsauto leasen betekent dat vrijwel alle kosten zijn inbegrepen. Dit geldt echter niet voor de brandstof. Deze kosten moet je dus nog apart meenemen in de berekening van de totale kosten. En ook als je een bekeuring oploopt moet je die natuurlijk zelf betalen. Je krijgt een verkeersboete doorgestuurd van de leasemaatschappij, waarna je deze zelf dient te betalen. Doe je dit niet dan ontvang je uiteraard ook zelf de aanmaningen. Het is dus verstandig om een opgelopen boete op tijd te voldoen. De leasemaatschappij zal dat niet voor je doen. Maar dit zijn dan wel de enige twee kostensoorten waarmee je rekening moet houden. Alle overige lasten zitten in de leaseprijs en hoef je dus niet apart te betalen.

https://www.autoleaseneenmanszaak.nl/super-deals/volkswagen-caddy-leasen