Gegrond
Image default
Auto

Theorie behalen binnen 1 dag

Bij auto theorie Leiden kan je binnen 1 dag je theorie behalen. Met onze lesmethode wordt gewerkt met handige ezelsbruggetjes die makkelijk te onthouden zijn. Ook wordt er getraind op vragen die je sowieso op het examen kan verwachten. Door deze aanpak en het vers in het geheugen hebben van de lesstof is de slagingskans 100%.

 ’s Ochtends vroeg begint de training en in de middag kan je meteen je examen afleggen. Er wordt door ons een plek bij het CBR gereserveerd zodra je inschrijving binnen is. Lunch en vervoer naar het CBR wordt ook verzorgd dus je hoeft zelf nergens meer naar om te kijken!

Verloop van de dag

Bij auto theorie Leiden wordt de gehele ochtend tijd besteed aan de cursus. Hierbij komen de belangrijkste regels uit het verkeer naar voren en worden de verkeersborden met hun verschillende kleuren uitgelegd. Ook wordt er geoefend met het maken van examens uit voorgaande jaren. Na de verzorgde lunch gaan we met zijn allen naar het CBR. Door de ruime planning is er alle tijd om in alle rust de geleerde stof te herhalen. Geen stress, ruim de tijd en de hele dag in groepsverband vergroot je kansen op slagen.

Faalangst

Mensen met bijvoorbeeld concentratieproblemen, faalangst, examenvrees, ADHD of dyslexie kunnen ook prima terecht bij auto theorie Leiden. Voor deze groep is er extra aandacht waardoor ook hier de slagingskansen groot zijn.

 

 

Theoriecursus Rotterdam

Zonder al te veel moeite je theorie-examen halen? Dat kan bij theoriecursus Rotterdam. Je leert alle theorie en behaalt je examen op één dag. Een unieke lesmethode waardoor je kunt rekenen op een 100% slagingskans.

Cursusdag

Op de dag van de cursus word je om 07.00 verwacht op locatie. Koffie en thee staan klaar om daarna lekker te kunnen gaan leren. De docent leert je de wetten, verkeersregels, verkeersinzicht, gevaarherkenning en risico’s. Hij heeft goeie trucs en ezelsbruggetjes om de theorie snel onder de knie te krijgen. Wist je dat al meer dan 15.000 leerlingen deze cursus succesvol hebben afgerond!