Gegrond
Image default
Auto

Borstels en stelen voor het onderhoud van je wagen

In het borstelwerk assortiment van Truckwash 1 vind je verschillende borstels en stelen terug. Zo zijn er handborstels, velgenborstels en hoekborstels verkrijgbaar. De handborstel kan gebruikt worden voor het schoonmaken van automatten en het reinigen van de wielen en velgen. De velgenborstel kan gebruikt worden voor het wassen van de spatborden/chassis en de velgen. We hebben zachte en harde varianten. Een hoekborstel met watertoevoer kan gebruikt worden voor het reinigen van vlakke en hoekige oppervlakken. Laatstgenoemde is gemaakt van polyester vezels. Dit heeft de eigenschap terug te keuren naar zijn oorspronkelijk vorm, waardoor de borstels een langere levensduur hebben.

Velgenborstels

Er zijn verschillende soorten velgenborstels verkrijgbaar, maar welke velgenborstel moet je nou kiezen? Welke borstel het beste is wordt bepaald door twee factoren, namelijk: wat voor soort velgen zitten er onder het voertuig en hoe groot zijn de remklauwen? Wanneer de velgen dicht op elkaar zitten dan heb je behoefte aan een smalle borstel anders kom je er niet goed tussen.

Poetsmaterialen om je auto zelf te polijsten

Ben je het zat dat je auto er vuil en oud uit ziet? Dan kan je hem nu weer laten schijnen als nieuw. Als je weet hoe je jouw auto moet poetsen dan kan je dit gewoon zelf doen. In het assortiment van Truckwash 1 vind je verschillende poetsmaterialen terug. Zelf auto polijsten? Bekijk dan snel de producten van Truckwash 1! Wanneer je een auto gaat poetsen dan hebben we hier een aantal tips. Het is namelijk belangrijk dat je een aantal stappen volgt, voordat je begint met poetsen. Was altijd eerst de wagen goed en spoel het vuil er daarna af. Als je dit hebt gedaan dan kan je beginnen met poetsen en polijsten.

https://www.truckwash1.nl/webshop/