Gegrond
Image default
Auto

Gesloten calculatie leaseauto

Een leaseauto is een auto die je voor een bepaalde periode huurt. Hiervoor betaal je de leasemaatschappij, zoals Auto Lease Centrale, een vaste vergoeding per maand. Deze maandpremie is vastgesteld op het type contract dat je aangaat en het automodel dat je hiervoor uitkiest. Er zijn veel verschillende merken en modellen waaruit je kunt kiezen en elk zal een eigen premie hebben. Zo kun je zelf bepalen welk je wilt en wat haalbaar is. De auto blijft eigendom van de maatschappij en zal hier ook de gangbare verantwoordelijkheden voor blijven opbrengen. Hierdoor kan een auto leasen voordeliger voor je uitpakken dan wanneer je een auto zou aanschaffen.

Leasecontract opstellen met zakelijk leasen

Wanneer je een aanvraag doet voor een leaseauto, zal er gekeken worden naar de verwachtingen en wensen van de aanvrager. Er wordt met je meegedacht over welke auto het beste hierop aansluit. Ook zal er worden uitgelegd wat de mogelijkheden zijn voor het opstellen van een leasecontract. Uiteraard wordt hierin meegenomen hoe de maandpremie zo voordelig mogelijk gehouden kan worden, terwijl je toch een goede deal hebt. Belangrijke zaken als verzekeringen, onderhoud en reparaties worden allemaal vastgelegd in het leasecontract. Zo weet je precies wat in de maandpremie is inbegrepen en wat onder de verantwoordelijkheid van de leasemaatschappij valt.

Vaste maandpremie

Bij een ‘voorraad auto leasen’ kun je een auto kiezen die reeds op voorraad staat. Hierdoor hoef je minder lang te wachten. Ook zijn er extra mogelijkheden voor het contract, waarbij je kunt kiezen voor het vastleggen van de prijzen, voor de duur van het contract. Zo weet je wat je maandelijks kwijt bent en hoef je geen wijzigingen te verwachten. Door ‘voorraad auto leasen’ is vaak tevens een bepaald deel van de kosten reeds voldaan, waardoor je aantrekkelijke korting op de maandpremie krijgt. Zeker als de prijs dan vast komt te staan, blijf je van deze korting profiteren.

https://www.zakelijkautoleasen.nl/