Gegrond
Image default
Auto

De Ford Transit Connect is de beste keus voor je bedrijf

ford transit connect lease bij operational lease auto 

Ben je op zoek naar een nieuwe auto voor je bedrijf? Overweeg dan ook zeker Ford Transit Connect lease. De Ford Transit Connect is één van de populairste bedrijfsauto’s van dit moment. Hij heeft een ruime laadruimte waarin je alles kunt meenemen wat je nodig hebt om je werk goed te kunnen doen. Als je onderhoudswerkzaamheden verricht dan kun je de laadruimte inrichten met dragers voor gereedschappen en materialen. Als je dagelijks op pad bent om pakketten te bezorgen of bestellingen weg te brengen dan maak je optimaal gebruik van zijn grote laadruimte.

Waarom zou ik kiezen voor operational lease? Sommige mensen vinden leasen geen prettig idee. Die willen liever zelf eigenaar zijn van “hun” auto. Maar operational lease heeft legio voordelen. Het belangrijkste voordeel is de financiële zekerheid. Als je leaset, dan komt er nooit meer een onverwacht hoge garagerekening. Die gaat namelijk naar de leasemaatschappij. Als je toevallig pech hebt dat een onderdeel moet worden vervangen buiten de fabrieksgarantie dan zijn deze kosten niet voor jouw rekening. Onderhoud en reparatie is namelijk inbegrepen bij de maandelijkse leaseprijs. Je betaalt alleen nog voor de brandstof. Ook de kosten die verband houden met het gebruik van de auto, zoals verkeersboetes, parkeergeld of tolgelden, komen voor rekening van de bestuurder. Maar alle overige kosten zitten in de leaseprijs en daar heb je dus geen omkijken meer naar. Uiteraard wordt een leaseauto altijd allrisk verzekerd tegen schade, dus ook bij een aanrijding zijn er geen extra kosten.

Regel direct online jouw nieuwe lease bedrijfswagen Ben je overtuigd van de voordelen van operational lease? Regel het dan vandaag nog. De Ford Transit Connect lease kun je direct online regelen bij een leasemaatschappij of een Ford dealer. Je kunt in veel gevallen zelf de leaseprijs uitrekenen, rekening houdend met het aantal te rijden kilometers en de looptijd van het contract.

https://www.operationalleaseautozakelijk.nl