Glascoating op uw auto: duurzaam en stijlvol


Posted On jan 31 2017 by

U wilt uw auto het liefst zo lang mogelijk als nieuw houden: een glascoating laag op uw auto beschermt en verdikt de onderliggende laklaag, waardoor deze niet zal beschadigen. Onze glascoating van Ceramic Pro wordt door ons, als een van de weinige leveranciers in Nederland, aangeboden en is uniek in haar bescherming. Ceramic Pro is speciaal ontwikkeld voor oppervlakken als aluminium, verf, leer, textiel, glas en kunststof en dus zeer divers in haar mogelijkheden. De glascoating laag zorgt ervoor dat uw auto bestand is tegen meerdere schadelijke invloeden van buitenaf en houdt het uiterlijk van uw auto in optimale conditie.

Glascoating op uw auto: Iets voor u?

De waterafstotende eigenschappen van onze Ceramic Pro glascoating beschermende laklaag van uw auto tegen onder andere Uv-straling, krassen, warmte en chemicaliën die de lak kunnen aantasten. Naast deze bescherming zorgt de glascoating ook voor een stijlvolle, diepe glans op uw auto.

Het is belangrijk om te weten dat de glascoating een permanente laag vormt bovenop de originele laklaag, en dat deze dus niet afbreekbaar of afwasbaar is. Het is de perfecte oplossing voor langdurige bescherming en door de glans ook nog eens een lust voor het oog. Bijkomend voordeel is ook dat de lak gemakkelijk schoon te houden is.

Ceramic Pro glascoating mag uitsluitend door opgeleide professionals op uw voertuig worden aangebracht. Onze specialisten hebben deelgenomen aan diverse trainingen en cursussen en brengen de glascoating op professionele wijze op uw auto aan.

U bent overtuigd?

Bent u overtuigd en wilt u een glascoating op uw voertuig laten aanbrengen? Via onze website vraagt u eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan.

U kunt te allen tijde op korte termijn bij ons terecht voor een afspraak en u wordt altijd deskundig en vriendelijk door onze medewerkers te woord gestaan. U kunt bij ons gratis parkeren.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de Ceramic Pro voordat u een afspraak wilt maken? Wij zijn telefonisch te bereiken voor advies en voor het beantwoorden van al uw vragen rondom glascoating. Ook kunt u het contactformulier op onze website invullen. Wij streven ernaar u binnen 24 uur antwoord te geven.

Last Updated on: november 9th, 2017 at 2:39 am, by


Written by