Gegrond
Image default
Dienstverlening

Cadeau voor 50 jaar getrouwd

Voor 50 jaar getrouwd zoeken wij een heel origineel cadeau. Het is namelijk voor onze ouders die binnenkort hun 50 jarige huwelijk vieren. En dan willen wij hen natuurlijk wel iets heel erg leuks geven! Daarom zijn we op het internet gaan zoeken naar de mogelijkheden.

Googelen op 50 jaar getrouwd

We zijn op 50 jaar getrouwd gaan Googelen en kwamen zodoende de website Jilster.nl tegen. Daar zagen wij het wellicht leukste idee van een cadeau bij een 50 jarig huwelijk. Namelijk je eigen tijdschrift laten maken! Wij zagen direct allerlei voorbeelden. En die zagen er hartstikke leuk uit! Allemaal heel visueel ingericht met vele foto’s van het echtpaar. Ook zagen wij er eentje waar er de hele geschiedenis van beiden tussen stond. Gewoon vanaf het geboortejaar tot en met het heden. Dat leek ons ook wel wat! Daar moesten wij alleen wel ooms en tantes voor raadplegen die dat allemaal veel beter wisten dan wij. Maar dat zou in ieder geval wel gaan lukken. En we konden bij Jilster altijd eerst nog gratis proberen het tijdschrift te maken. Dat hebben wij dan ook gedaan. En het ging verrassend gemakkelijk! We hebben de taken verdeeld wat betreft vormgeving en de teksten etc. Ook hebben andere familieleden eraan meegeholpen. Niet alleen aan de tekst van de geschiedenis van beiden. Maar ook voor extra leuke tips van wat wij erin konden verwerken. En natuurlijk hadden zij ook nog flink wat foto’s van onze ouders uit de vroegere jaren.

Aanbevelen

Na enige tijd erin gestoken te hebben was het tijdschrift af. En is het een fantastisch eindresultaat geworden! Wij hebben het dan ook direct besteld. En het werd al snel afgedrukt. Ook dat van heel goede kwaliteit. Wij kunnen Jilster dus van harte aanbevelen. Klik hier voor hun website en bekijk wat Jilster voor jou kan betekenen!