Gegrond
Image default
Groothandel

Zelfklevende etiketten voor al uw producten

Bent u op zoek naar zelfklevende etiketten voor diverse producten van uw merk? Schakel dan een professioneel bedrijf met jarenlange ervaring in. Belona is een specialist op dit gebied. Met meer dan 30 jaar ervaring weet dit bedrijf flexibel in te spelen op uw wensen. Zo kunt u hier het materiaal kiezen dat u zelf voor uw product wilt. Hierbij kunt u denken aan PE (PolyEthyleen) of PE (PolyPopyleen). Uw product verdient natuurlijk mooie zelfklevende etiketten. Dit professionele etiket of label is namelijk mede bepalend voor de consument of ze het product wel of niet gaan kopen. Met passende zelfklevende etiketten bent u de concurrentie een stap voor.

Een groot assortiment etiketten voor diverse producten

Wanneer u zelfklevende etiketten wilt gebruiken voor uw producten, dan is het verstandig om een ervaren professional te vinden die goede labels voor uw producten fabriceert. Bij Belona maakt het niet uit in welke branche u werkzaam bent: of het nu gaat om de automotive, AGF of voedingsindustrie. De zelfklevende etiketten van Belona plakt u op ieder product. Omdat Belona werkzaam is in diverse branches, hebben zij ook verschillende etiketten voor allerlei producten. Naast zelfklevende etiketten kunt u bij Belona ook onder andere de volgende soorten labels bestellen:

  • Wijnglasetiketten
  • Bedrukte etiketten
  • Multilayer etiketten
  • Zigzag-/pinfeedetiketten

Gebruik de expertise en jarenlange ervaring voor professionele en zelfklevende etiketten

Het voordeel bij Belona is dat u nog een drukproef kunt aanvragen. Op deze manier kunt u de zelfklevende etiketten bekijken voordat u deze op uw producten laat plakken. Ook heeft u de mogelijkheid om uw eigen wensen kenbaar te maken. Op deze manier creëren de specialisten van dit bedrijf uw nieuwe etiketten speciaal op maat. Weet u zelf nog niet precies hoe uw etiket eruit moet komen te zien? Dan kunt u een nieuw drukbeeld laten ontwerpen door de specialisten.

https://www.belona.nl/