Gegrond
Image default
Groothandel

Zoekt u een effectieve crème tegen huidklachten als jeuk?

Heeft u last van huidklachten, zoals jeuk (bij insectenbeten), huidirritatie of een branderige huid, dan wilt u natuurlijk dat uw pijn zo snel mogelijk wordt verlicht. Huidklachten zijn veelvoorkomend, maar daarom niet minder vervelend. De klachten kunnen u flink beperken tijdens uw alledaagse bezigheden en van invloed zijn op uw gemoedstoestand. Gelukkig zijn er diverse huidverzorgingsproducten met effectieve ingrediënten in het leven geroepen waarmee u uw klachten de baas wordt.

Verkoelende huidverzorgingsproducten met menthol

Een jeukende huid kan verschillende oorzaken hebben. Misschien bent u gebeten door een insect, bent u door de brandnetels gelopen, of lijdt u aan een vervelende huidaandoening. De jeuk ontstaat door het vrijkomen van histamine in de huid. Hierdoor worden ‘jeuksignalen’ door de zenuwen doorgegeven aan de hersenen. Een jeukend gevoel is onaangenaam, maar kan gelukkig gemakkelijk verholpen worden. Bent u op zoek naar een effectieve crème tegen jeuk? Metho10 biedt verkoelende huidverzorgingsproducten die effectief zijn bij de behandeling van diverse huidklachten. In de verzachtende crème tegen jeuk zit menthol verwerkt. Door de jaren heen is het gebruik van menthol zeer effectief (en veilig) gebleken. De stof werkt verkoelend en heeft een rustgevend effect op de huid. De anti-jeuk crème van Mentho10 beschermt uw huid optimaal en voorkomt huidbeschadiging als gevolg van krabben.

Zeg gedag tegen een eigenwijze huid!

De producten van Metho10 zijn huidneutraal en vrij van parfum. Dit maakt dat de huidverzorging uitermate geschikt is voor de gevoelige huid. De verzorgingsproducten zijn bovendien dermatologisch getest, zijn geschikt voor dagelijks gebruikt en kunnen worden toegepast bij de behandeling van diverse huidklachten. Bent u op zoek naar een effectieve crème tegen jeuk of andere huidirritatie? Dan kunnen de huidverzorgingsproducten van Metho10 uitweg bieden. U vindt dit product en andere producten van dit merk in de schappen van diverse drogisterijen in Nederland. Ook kunt u terecht bij uw lokale farmaceut en bestelt u de producten gemakkelijk online. Voor vragen of opmerkingen neemt u contact op door gebruik te maken van het contactformulier op de website.

https://mentho10.nl/