Gegrond
Image default
Groothandel

Iedere tinctuur die u nodig heeft op één plek

Zoekt u een specifieke tinctuur? Biosfeer Groede biedt tincturen van vele uiteenlopende planten en kruiden. Dit bedrijf heeft maar liefst het allergrootste assortiment biologische en gecertificeerde tincturen binnen de gehele Europese Unie; u vindt geheid wat u zoekt in hun assortiment. Plantenteelt, tinctuurproductie en verkoop worden bij Biosfeer Groede allemaal onder één dak geregeld. Door te voldoen aan de SKAL-, FSSC22000- en GMP+-certificeringen waarborgen zij de kwaliteit van hun producten. Dit kunnen zij doen omdat het gehele proces in handen van het bedrijf is. Zij regelen de productie van het zaadje tot in de fles. Daar kunt u op vertrouwen!

Waarom een tinctuur van dit bedrijf kiezen?

Deze specialist verkoopt een succesvol of gestandaardiseerd moedertinctuur van medicinale kruiden, dat zij op basis van een bewezen degelijke farmacopee en uniform geteelde en geproduceerde plantendelen maken die vers of gedroogd zijn, verse of gedroogde plantendelen maken. Een tinctuur heeft door het hoge alcoholgehalte (32% tot 90%) een uitstekende houdbaarheid van tussen de twee en vijf jaar. Biosfeer Groede gebruikt alleen ethylalcohol van biologische geteelde rogge die bio-gecertificeerd is en van farmaceutische kwaliteit (96,4% v/v). Dit bedrijf verkoopt en levert een tinctuur aan als simplex of complex. Het is mogelijk om een tinctuur te kopen in bulkvolume van ½, 1, 5, 10, 20, 25 of 200 liter. Ook leveren zij een consumentgericht product in flesjes van 50 ml of 100 ml. De tincturen worden niet rechtstreeks aan particulieren geleverd, maar aan zakelijke afnemers zoals therapeuten, winkels, groothandelaren en fabrikanten.

Vraag meer informatie aan

Een tinctuur kan gebruikt worden voor uiteenlopende toepassingen. Denk hierbij aan voedingssupplementen, gewasbescherming, grondstof voor cosmetica, ingrediënt voor voedings- en drankenindustrie en nog veel meer. Wilt u meer weten? Neemt u dan direct contact op met de experts van dit bedrijf. Zij staan u graag te woord over de aanschaf van hun tincturen, maar ook voor de andersoortige teelt. Wat gaat u afnemen?

https://biosfeer-groede.com/