Gegrond
Image default
Groothandel

Een Kever Cabrio en andere Volkswagen oldtimers vind je bij deze specialist

Ben je ook fan van Volkswagen oldtimers en wil je weten waar je deze mooie auto’s kunt kopen? Bezoek dan eens de website van VW Classics. Zij bieden diverse soorten oldtimers aan tegen een scherpe prijs. De voertuigen zijn volledig opgeknapt waardoor je er nog lange tijd in rond kunt rijden. Je hebt de keuze uit diverse modellen van verschillende bouwjaren. Wil je bijvoorbeeld een Kever Cabrio? Of heb je juist interesse in een klassiek Volkswagen busje? Dan zit je bij deze specialist helemaal goed! Op de website vind je meer informatie over de verschillende auto’s en welke types ze aanbieden.

Welke Kever Cabrio kies jij?

De Kever Cabrio is een echte Volkswagen klassieker en favoriet van vele autoliefhebbers. Het is de meest iconische auto allertijden en werd tot 2003 nog steeds gebouwd. In totaal zijn er 20 miljoen exemplaren op de markt gekomen. Bij VW Classics hebben ze verschillende modellen beschikbaar. Denk hierbij aan de Kever 1500 of Kever 1303 S. De auto’s zijn tweedehands, maar door een grondige opknapbeurt kun je nog lang van de auto genieten. Naast een Kever Cabrio of andere Volkswagen modellen bieden ze bij deze specialist ook auto-onderdelen aan. Heb je al een Volkswagen oldtimer, maar moet er een bepaald onderdeel vervangen worden? Dan is de kans groot dat de professionals van VW Classics je verder kunnen helpen!

Neem voor meer informatie contact op met deze professionals

Heb je interesse in een Kever Cabrio of een van de andere Volkswagen auto’s die VW Classics op hun website aanbiedt? Neem dan contact met hen op. Dit kan zowel telefonisch als via e-mail. Daarnaast kunt u van dinsdag tot en met zaterdag ook langsgaan in hun winkel in Someren. Hier helpen de professionals van VW Classics je graag verder en geven ze indien nodig deskundig advies.

https://www.vwclassics.nl/