Maak een afspraak bij de tandarts voor behandeling onder narcose


Posted On sep 17 2020 by

Vrijwel niemand vindt het fijn om naar de tandarts te gaan. Voor sommigen gaat een bezoek aan de tandarts zelfs gepaard met veel angst en stress. Dit kan u misschien afschrikken om naar de tandarts te gaan, maar het is wel belangrijk om uw gebit met regelmaat te laten controleren. Wanneer u dit namelijk niet doet, worden gaatjes en andere problemen pas in een gevorderd stadium geconstateerd en het is juist beter om zo snel mogelijk in te grijpen. Gelukkig is er een oplossing wanneer uw angst u in de weg staat om naar de tandarts te gaan. U kunt ervoor kiezen om een behandeling bij de tandarts onder narcose te ondergaan. Zo krijgt u er zelf niets van mee, wat u veel stress bespaart.

Stel uw tandartsafspraak niet uit vanwege angst en kies voor een narcosebehandeling

Blijf niet steeds uw tandartsafspraak uitstellen totdat u bijna vergaat van de pijn. Maak een afspraak bij een tandarts die u onder narcose kan behandelen. Tandartsenpraktijk St. Jozef is zo’n tandarts. Hier wordt u onder narcose behandelt, zodat u zonder angst naar de tandarts kunt. U wordt ontvangen in een fijne sfeer, zodat u zich ook voor de behandeling op uw gemak voelt. Vervolgens wordt u door de anesthesist onder narcose gebracht, zodat u niets van de behandeling meekrijgt. Terwijl u onder narcose bent, wordt de behandeling uitgevoerd en houden de tandartsen uiteraard uw gezondheid in de gaten. Vervolgens bent u na de behandeling weer snel bij bewustzijn en kunt u na een uur vaak al naar huis.

Plan een behandeling onder narcose in

Stel uw tandartsafspraak niet onnodig uit omdat angst u tegenhoudt. Maak een afspraak bij Tandartsenpraktijk St. Jozef en laat u behandelen door de tandarts terwijl u onder narcose bent. Zo bespaart u uzelf veel stress en is uw behandeling voorbij voordat u dit in de gaten heeft. Het is wel verstandig om samen met iemand naar zo’n afspraak te komen. Hoewel de gevolgen van narcose minimaal zijn, kunt u zich beter laten rijden. U moet immers scherp zijn in het verkeer.

https://tandartsenpraktijkstjozef.nl/

Last Updated on: september 17th, 2020 at 12:06 pm, by


Written by