Gegrond
Image default
Woning en Tuin

Hittebestendige kit nodig? Ga naar Technischeprodukten.nl

Bent u op zoek naar hittebestendige kit? Op Technischeprodukten.nl vindt u diverse producten als het gaat om het lijmen, afdichten en reinigen van oppervlakken. Niet alleen zijn wij uw leverancier in deze producten maar wij geven u ook graag advies over welke producten u het beste kunt gebruiken en hoe u het product het beste kunt gebruiken. In onze webshop heeft u een ruime keuze als het gaat om het aanschaffen van boren of ander gereedschap. U kunt hierbij rekenen op alleen maar de beste kwaliteit en service. Een ander groot voordeel van onze webshop is dat als u voor 16.00 uur een bestelling plaatst u de volgende dag de producten al in huis heeft. 

CTN Hittebestendige kit Transparant

Eén van onze hittebestendige kit op Technischeprodukten.nl is de Hittebestendige Kit Transparant van CTN. Dit product is geschikt voor oppervlakken waarbij de temperaturen erg hoog kunnen worden. Denk hierbij aan de reparatie van rubberen onderdelen die tegen hitte moeten kunnen. Dit product is geschikt voor temperaturen tot 300 graden celsius en is daarom ideaal voor het kitten van bijvoorbeeld kookplaten en rookkanalen. Ook hecht het product zich enorm goed op oppervlakken zoals keramiek en glas en is makkelijk aan te brengen en te verwerken. Een voordeel van dit product van CTN is dat het zeer snel hard wordt en makkelijk te doseren is. Houd er wel rekening mee dat u niet over deze kit heen kunt schilderen en dat het kan uitzetten als het in contact komt met bijvoorbeeld vet en olie. 

CTN Seal Remover

Heeft u al eerder siliconenkit aangebracht en wilt u dit graag verwijderen? Dat kan gemakkelijk met de Seal Remover van CTN. Dit product is zeer makkelijk aan te brengen en laat geen resten achter waardoor u alle lijm en resten kunt verwijderen. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over het aantasten van lak omdat de Seal Remover geschikt is voor vele verschillende oppervlakken. Denk erom om wel altijd het product eerst te testen op een onopvallende plaats. Spuit de Seal Remover op de oppervlakte, laat het inwerken en verwijder vervolgens de resten die u graag weg wilt hebben.