Gegrond
Image default
Woning en Tuin

Een goede hittebestendige kit bestellen

Koop je hittebestendige kit op de website van technischeprodukten.nl, hier zijn deze namelijk van een erg hoge kwaliteit. Als je voegen wilt dichten of misschien wel naden of kieren waar een hoge hittebestendigheid voor nodig is dan heb je een kit nodig die hier speciaal voor wordt geproduceerd. Een normale standaard kit kan je voor dit soort doeleinden dan niet gebruiken. De hittebestendige kit heeft een goede hechting op glas, tegels en andere materialen die glad zijn. Je moet de hittebestendige kit gebruiken bij een temperatuur van de omgeving van vijf tot veertig graden. Voordat je de kit gaat aanbrengen moet je ervoor zorgen dat de ondergrond glad is en schoon is van stof en vet. Heb je te maken met een ondergrond dat zuigt, zoals een betonnen muur, dan moet je eerst een primer op de ondergrond aanbrengen voordat je gebruik gaat maken van de hittebestendige kit.

Een mooi resultaat met de hittebestendige kit

Als je met de hittebestendige kit van technischeprodukten.nl een mooi resultaat wil bereiken is het handig om eerst hetgeen dat je gaat kitten af te plakken met tape. Je draait eerst de dop van de tube van het kit af en dan moet je deze schuin afsnijden. Op die manier komt de kit het beste uit de tube en vervolgens het beste tot zijn recht in de voeg waar jij deze gaat gebruiken. Als je gaat kitten, moet je zorgen dat je hier de tijd voor neemt en rustig langs de voeg gaat. Het moet namelijk gelijkmatig worden aangebracht.

Voorbereidingen treffen

Wanneer je gaat kitten met de hittebestendige kit, moet je je goed voorbereiden. Pak van tevoren alvast een emmertje met water en zeep. Deze heb je namelijk nodig om je kit glad te kunnen strijken na het aanbrengen. Dit moet je doen binnen vijf minuten nadat je dit hebt aangebracht. Doe je dit niet dan wordt de kit hard en kun je hier niets meer aan veranderen. Het afstrijken van de kit met het water met zeep zorgt voor een strakke afwerking van de hittebestendige kit. Nadat de kit volledig is verhard, dan pas werkt deze goed tegen de warmte. Wacht dus minimaal een half uur voordat je de kit met de warmte in aanraking laat komen.