Gegrond
Image default
Zakelijk

Een kwalitatief hoogwaardige koeltoonbank kopen

Beschikt u over een eigen winkel of horecagelegenheid en bent u op zoek naar een koeltoonbank van hoogwaardige kwaliteit? Bij Koeltechnisch Buro Midden Nederland vindt u ongetwijfeld dat waarnaar u op zoek bent. Dit bedrijf biedt een ruim assortiment aan met bedrijfskoelingen en airconditioning en staat al meer dan 40 jaar bekend bij diverse winkels, supermarkten, ziekenhuize, zorginstellingen, restaurants en groothandels. U kunt bij Koeltechnisch Buro Midden Nederland terecht voor een totaalconcept: van aanschaf tot levering en van onderhoud tot reparaties.

Een ruime keuze aan koeltoonbanken

Schaft u een koeltoonbank aan op uw locatie, dan bent u verzekerd van een langere houdbaarheid van uw verse producten. Natuurlijk wilt u uw klanten en gasten producten aanbieden die in optimale staat verkeren. Een koeltoonbank is een toonbank met een geforceerde koeling en is zeer geschikt voor het koelen van onder meer groente, fruit, verpakte vleeswaren, frisdranken en snacks. De toonbanken worden gekoeld door middel van luchtcirculatie, wat resulteert in een langere ‘versheid’ van uw producten. Wilt u een gekoelde toonbank aanschaffen, dan heeft u de keuze uit diverse modellen. Een greep uit het assortiment:

  • Koops Classic: een koelbank met een compleet afgelaste lekbak, ventilatoren, RVS stopcontacten, een stapelhoogte van circa 100 mm en een gegalvaniseerd frame.
  • Koops Straight: een model dat u de mogelijkheid biedt om de gewenste opstelling te maken, zodat de koeltoonbanken precies in uw pand passen.
  • Koops Round: een koelbank welke is voorzien van een gegalvaniseerd frame, een standaard RVS werkblad, ventilatoren en een stapelhoogte van circa 100 mm.

Ontvang persoonlijk advies

Bent u er al uit welk model u wilt bestellen voor in uw winkel of horecagelegenheid? Voor vragen of persoonlijk advies neemt u vrijblijvend contact op met de specialisten van Koeltechnisch Buro Midden Nederland. Zij zijn u graag van dienst en zoeken samen met u naar de perfecte koeltoonbank voor uw locatie. Neem contact op met het bedrijf en ontdek direct de mogelijkheden!

https://middennederland.nl/