Goed werk met werkhandschoenen van de groothandel


Posted On jul 17 2020 by

Wanneer u zware werkzaamheden moet verzetten, dan is het belangrijk om goede werkhandschoenen te dragen. Daarom is het verstandig om te kiezen voor werkhandschoenen van groothandel Kemetyl Professional B.V. Deze handschoenen, die verkrijgbaar zijn in verschillende varianten, zorgen voor een veilige werkomgeving. Wanneer u deze handschoenen draagt tijdens uw werkzaamheden, bent u beschermd tegen schaafwonden en bijvoorbeeld bijtende stoffen, afhankelijk van het materiaal dat u kiest. Kies voor werkhandschoenen van het juiste materiaal, zodat u optimaal bent beschermd tegen invloeden van buitenaf. Zo zijn er werkhandschoenen van sterke stof, die beschermen tegen verwondingen, maar tegen bijtende stoffen kunt u beter lederen handschoenen gebruiken, die hier beter tegen kunnen.

Kies voor duurzame werkhandschoenen

De werkhandschoenen van Kemetyl Professional B.V. zijn niet alleen van hoge kwaliteit, maar ze zijn ook nog eens zeer duurzaam. Dit heeft niet alleen te maken met de duurzame materialen die gebruikt worden voor het maken van de werkhandschoenen, maar ook in het feit dat de werkhandschoenen vakkundig gerepareerd kunnen worden. Kemetyl Professonial B.V. is namelijk aangesloten bij de stichting Duurzaam Repareren, waarvan zij het Keurmerk Duurzaam Repareren hebben ontvangen. Dit houdt in dat zij werkhandschoenen op een goede manier kunnen repareren. Zo krijgen de handschoenen een tweede leven, waardoor ze niet bij het vuilnis belanden. Dit is natuurlijk beter voor het milieu. De handschoenen worden ook op een duurzame manier gerepareerd.

Innovatieve werkhandschoenen van onze groothandel

De werkhandschoenen van deze groothandel worden ontwikkeld in onze eigen fabriek. Hier werken onze chemische specialisten dag in, dag uit aan het ontwikkelen van onze werkhandschoenen en andere producten. Hierbij speelt kwaliteitsbewaking ook een belangrijke rol. Ook wordt er veel aandacht besteed aan ontwikkeling en innovatie. Vervolgens worden de handschoenen ontwikkeld. Daarna worden de werkhandschoenen verkocht in de eigen groothandel van deze specialist. U kunt de werkhandschoenen daardoor eenvoudig bestellen in onze webshop. Heeft u voordat u uw bestelling doorgeeft nog vragen? Neem dan contact op met de experts, ze helpen u graag.

https://www.kemetyl.nl/

Last Updated on: september 10th, 2020 at 12:43 pm, by


Written by