Gegrond
Image default
Groothandel

Een nieuwe tegelvloer van Italiaanse tegels plaatsen in uw keuken

Is de tegelvloer in uw keuken of badkamer toe aan vervanging? Of bent u uitgekeken op de huidige vloerbekleding en wilt u Italiaanse tegels plaatsen met een leuk motief? U bent zeker niet de enige! In de afgelopen jaren zijn Italiaanse tegels enorm populair geworden. Het is de ideale tegelvloer voor ruimtes zoals de keuken of de badkamer, omdat de beschermingslaag ervoor zorgt dat vloeistoffen niet in de tegel zelf trekken. Dat maakt het niet alleen een mooie vloer om naar te kijken, maar ook nog eens enorm onderhoudsvriendelijk. Dat zijn twee vliegen in een klap!

Kies de tegel die perfect bij uw huidige óf nieuwe interieur past

Bij Intertegel in Dordrecht heeft u een bijzonder ruime keuze op het gebied van Italiaanse tegels. Er zijn ontelbaar veel verschillende varianten die allemaal anders zijn op het gebeid van kleur, materiaal en structuur. Er zit dus altijd wel een tegel bij die bij uw interieurdesign past. Heeft u bijvoorbeeld een landelijk ingerichte keuken met veel houtaccenten en lichte kleuren, dan past een tegelvloer met effengekleurde stenen en Italiaanse tegels met slanke motieven hier goed bij. Voor de meer moderne inrichtingen kiest u voor strakke belijning als motief of eventueel een ander soort structuur op de tegels.

Breng een bezoek aan de showroom voor een tegelimpressie

In de online shop van Intertegel vindt u een groot aantal Italiaanse tegels om te bestellen. Deze zijn vrijwel altijd direct leverbaar uit de grote voorraad, zodat u snel aan de slag kunt gaan met uw interieurproject. Wilt u de tegels eerst in het echt zien om te kijken of het wel écht past als tegelvloer in uw keuken? Dan is het mogelijk om langs te gaan bij de showroom in Dordrecht waar alle verschillende Italiaanse tegels te bewonderen zijn. Het is mogelijk om een afspraak te maken door te bellen naar de vestiging of vul het contactformulier op de website in.