Gegrond
Image default
Dienstverlening

Huur een graafmachine bij een betrouwbare verhuurder

Heeft u tijdelijk een graafmachine nodig voor een project? Bent u bijvoorbeeld hovenier en wilt u voor de aanleg van een zwembad een kuil graven? Of werkt u in de bouw en heeft u voor een nieuw project een graafmachine nodig? Huur dan een graafmachine bij een betrouwbare verhuurder. Hiermee loopt u het minste risico en weet u dat u te maken heeft met kwalitatieve apparatuur, een goede service en ruime mogelijkheden. Voor de verhuur van een graafmachine kunt u terecht bij diverse bedrijven. Wilt u de zekerheid dat u bij een goed bedrijf huurt? Schakel dan A28Rental in.

U ontvangt uitstekende dienstverlening

A28Rental is onderdeel van EIJVA Werken B.V., wat al sinds 2000 een betrouwbare partner is op het gebied van loon-, sloop- en grondwerken. A28Rental is de machineverhuurtak van dit bedrijf, dat gevestigd is aan de A28. Ze verhuren hier allerlei grondverzetmachines, inclusief aanverwant materiaal. Heeft u een machinist nodig, omdat u de machine zelf niet kunt besturen? Dat is geen probleem voor dit bedrijf. Een ervaren machinist luistert goed naar uw wensen en voert deze vervolgens voor u uit. Huur uw graafmachine daarom bij A28Rental en ontvang uitstekende dienstverlening inclusief:

  • Goede service
  • Ervaren monteurs
  • Transportmogelijkheden
  • Ruime openingstijden
  • Een jong machinepark

Altijd vernieuwde machines en materieel

Bij A28Rental worden de machines en het materieel regelmatig vernieuwd. Hierdoor bent u verzekerd van machines van hoge kwaliteit. Heeft u interesse in de huur van een graafmachine bij dit bedrijf? Bekijk op de website dan het actuele machine- en prijsoverzicht. Binnen de categorie graafmachines heeft u de keuze uit een uitgebreid assortiment. Kies bijvoorbeeld een minigraver met een gewicht van een ton tot een graafmachine met een gewicht van zeven ton. Voor hulp bij het maken van de juiste keuze kunt u rekenen op de medewerkers van dit bedrijf. Zij vertellen u graag meer over de specificaties van de machines, de mogelijkheden en het huidige aanbod. Neem hiervoor telefonisch of per e-mail contact op.

https://a28rental.nl/