Gegrond
Image default
Kinderen

Een warme pyjama van Frozen

Een pyjama van Frozen houdt u (klein)kind het hele jaar door warm. De pyjama is gemaakt met lange mouwen en langen pijpen, zo krijgt uw kleine het niet koud in de winter. Het materiaal van de pyjama van Frozen is zacht waardoor uw kleintje heerlijk zacht in dromenland beland. Naast een pyjama verkoopt het bedrijf bijvoorbeeld ook PAW Patrol slippers voor in de zomer. Daarnaast hebben ze nog meer licentieartikelen van bijvoorbeeld Disney, Marvel of Nickelodeon.

Een pyjama van Frozen voor het hele jaar door

De pyjama van Frozen bevat de favoriete karakters van ieder kind. Zo staat de favoriet er altijd op. Bij DaRu-Deals hebben ze veel artikelen van favoriete films en series van kinderen maar ook van volwassenen. Zo hebben ze bijvoorbeeld ook PAW Patrol slippers voor in de zomer. De heldhaftige puppy’s staan op de zolen en de slippers van PAW Patrol zijn verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties, zo vindt u er altijd een die bij uw (klein)kind past. De slippers van PAW Patrol zijn ideaal voor in de zomer omdat ze waterdicht zijn, zo kan uw kind ze gewoon aan bij het zwembad. Voor de allerkleinste heeft het bedrijf nu een optie om een bandje achter de slippers te laten zetten. Hierdoor verliezen de kindjes niet de hele tijd hun slippers. Geef nu uw bestelling door aan het bedrijf en zij zorgen ervoor dat de bestelling snel op uw stoep terechtkomt.

Ontvang nu snel uw bestelling

Bestel nu de pyjama van Frozen of de PAW Patrol slippers en ontvang ze snel op uw stoep. Als u voor 15:00 uur heeft besteld, dan wordt de bestelling nog dezelfde werkdag verzonden door DaRu-Deals. Het bedrijf bezorgd door het hele land en in België. Moet het pakketje toch naar een ander land? Neem dan contact op met het bedrijf om dit bespreekbaar te maken.