Gegrond
Image default
Kinderen

Waar is een Eastpak rugzak van gemaakt?

Om een garantie van 30 jaar te kunnen bieden, moet je een lange weg afleggen qua ontwikkeling en een zeer goed product hebben. En Eastpak heeft dit in de loop van de tijd ontwikkeld, een rugzak die extreem sterk is. 

Een onverwoestbare rugzak met aandacht voor detail:

Uniseks: zelfs als sommige modellen meer voor vrouwen of mannen lijken, zijn ze allemaal 100% uniseks.

Kogelvrij: klinkt als een grap, maar het is gemaakt van een soort nylon dat ballistisch wordt genoemd. Dit materiaal is ontwikkeld om de kogelvrije vesten in GM II te maken. De rugzak is kogelvrij, net als Tony Montana. Bovendien is elke naad dubbel gestikt en gevoerd, wat betekent dat hij nooit breekt.

Waterdicht: als je het in het zwembad legt, komt er water in, maar zolang het maar regent of sneeuwt, is er geen probleem.

Ergonomisch: de vorm past zich aan je rug aan. Bij sommige modellen kun je de steun zelfs aanpassen aan de belasting. Je gaat de rugzak veel gebruiken dus dit is zeker handig.

Gewatteerd: er is een reden waarom het meest iconische model “gewatteerd” wordt genoemd. Je schouders zullen goed beschermd zijn en de gymschoenen zullen niet aan je rug blijven plakken. 

Zelfreparerende rits: als hij vast komt te zitten of breekt, trek je hem de andere kant op, en dat is het.

Vergeet niet dat Eastpak rugzakken zijn geboren als militaire rugzakken; er was geeb tijd om een rits te repareren of je zorgen te maken over de naden tijdens het ontwijken van kogels. De kwaliteit van de Eastpak rugzak kan je leven redden!