Gegrond
Image default
Groothandel

Biertap huren

Geef jij binnenkort een feestje? Huur een biertap!

 

Ben je net afgestuurd, 30 geworden of heeft u een andere bijzondere aangelegenheid? Het is tijd voor een feestje! En wat is een feestje zonder catering. Leuke lekkere hapjes of een barbecue verzorgen. Dat hoort bij een feestje. Een goed stukje muziek voor sfeer en het feest kan beginnen…. Maar had u al aan biertap gedacht?

 

Biertap huren

 

Met een biertap krijgt uw feest een professionele boost! Bier van de tap drinkt lekker en uw hoeft niet met veel kratten bier te slepen. Bierfusten zijn in vele merken bier te verkrijgen. Het bier blijft altijd heerlijk koel ideaal voor een feest met veel gasten. Afhankelijk van de grote van de groep kunt u kiezen uit een tapunit bufet model of tafelmodel. Het tafelmodel is stuk kleiner. Dit is uitstekend geschikt voor kleinere groepen. Eenvoudiger te huisvesten en kleinere fusten. Het buffet model is geschikt voor grotere groepen. Er kunnen grotere vaten op worden aangesloten. Dit type tap is makkelijk verrijdbaar. Professioneel in gebruik!

 

Samen biertappen!

 

Altijd gezellig om samen achter de tap te staan. Verzorg uw personeel of vrienden van een vers getapt biertje. Iedereen kan het leren en het is leuk om te doen. Een buffet tap heeft een grote capaciteit. Dit geld niet alleen voor de hoeveelheid bier maar ook voor de snelheid van de tap. Dit zorgt er voor dat u sneller bier kunt schenken maar behelst ook enige behendigheid voor de tapper. Daag vrienden/collega’s uit om het perfecte biertje te tappen!

 

Het huren van de bier tap in Groningen

 

Wanneer u graag een biertap in Groningen wilt huren, kunt u contact opnemen met een online bedrijf. Zij helpen u altijd met het kiezen van de juiste biertap. Het grote voordeel van een goed bedrijf is dat de biermerken hun eigen koppeling hebben voor het aansluiten van een fust op de biertap. Er wordt aangepast aan de wensen van de klant. Daarom kunt u ook altijd bij het bedrijf terecht voor al uw vragen. De werknemers zijn zeer ervaren en kunnen u eigenlijk bij elke vraag te woord staan. Wanneer u de tap wilt huren, wordt er een vrijblijvende offerte voor u gemaakt. Vervolgens kunt u de tap huren en wordt deze zelfs bij u thuis bezorgd.

https://drankengilde.nl/verhuur-materialen/