Gegrond
Image default
Webdesign

Webdesign Amersfoort

Ik ben op zoek naar een webdesign Amersfoort (klik hier voor SiteToGo). Ik ben onlangs een eigen onderneming gestart in Amersfoort en wil graag een webdesignbureau die daar in de buurt zit. Ik wil namelijk een mooie website laten maken die niet al te duur is. Het liefst een mooie template zoals ze dat noemen, maar ook iets waarbij ik zonodig zelf iets aan kan passen. Een webbeheersysteem of iets dergelijks. Ik ben op zoek naar een bureau met vriendelijk personeel die het totaal niet erg vinden om (soms te veel) vragen te beantwoorden omdat ik iets niet begrijp. Ik ben dus gaan zoeken via het internet in de hoop dat ik een bedrijf heb kunnen vinden.

 

Zoeken op webdesign Amersfoort

Ik ben gaan zoeken op Webdesign Amersfoort, dit heb ik gedaan via Google omdat het me de meest verstandige oplossing leek. Ik kreeg een groot overzicht aan allerlei bedrijven die een website voor mij konden maken. Maar nergens werd een vast bedrag weergegeven en leek het me allemaal veel te duur. Tot ik de website van SiteToGo tegen kwam die een vast bedrag bieden van 450 euro. Daarbij zitten natuurlijk maandelijkse kosten maar ook deze zijn redelijk variabel en mag je zelf kiezen hoeveel je ongeveer wilt betalen. Op de website heb je bij tarieven een overzicht staan. Ik heb contact gezocht met het bedrijf en ik werd heel vriendelijk ontvangen. Het leek hen erg leuk om een website voor mijn onderneming te maken en ben ik dus ook erg blij dat zij voor mij de website willen maken.

 

SiteToGo

SiteToGo heeft mij uitermate goed geholpen met het maken van de website. Er is een heel mooie website uitgekomen met een fantastische template. Ik ben erg blij dat ik SiteToGo heb uitgekozen voor mijn website want de service is uitstekend. Ik had al binnen een week een nieuwe website en dat voor een vast bedrag van 450 euro!