Gegrond
Image default
Webdesign

Hoeveel kost een Website? Waarom niet de offertes vergelijken?

De kosten van een website variëren heel sterk afhankelijk van een aantal factoren:

1/ Wat voor soort website u zoekt?

2/ Hoeveel pagina’s wilt u dat de website heeft?

3/ Welke functies wilt u dat de website heeft?

Er zijn verschillende soorten websites afhankelijk van de behoefte van het bedrijf.

Er zijn statische websites, wat gewoon web pagina’s zijn die informatie geven, het is niet nodig om de informatie aan te passen of te veranderen; deze site is vrij goedkoop om op te zetten en te onderhouden. Dit soort websites kosten in het geheel tussen de 1000 en 3000 euro afhankelijk van het aantal pagina’s.

Er zijn CMS websites (content management system), wat een soort van upgrade is van de statische website. Deze websites kunnen bijgewerkt worden door de cliënt of webmaster. Deze soort websites worden meestal gebruikt voor informatie die veranderd of bijgewerkt moet worden (zoals wekelijkse aanbiedingen, veranderende menukaarten voor een restaurant, etc.) Deze websites kosten tussen de 3000 en 5000 euro.

Er zijn e-commerce websites; sites zijn die betalingsmogelijkheden hebben. Online winkels of websites die abonnementen aanbieden zijn voorbeelden. De kosten bedragen tussen de 5000 en 10,000 euro.

Dus afhankelijk van het type site die u zoekt om te ontwikkelen, zijn er verschillende mogelijkheden. Veel goede website design bureaus zouden u kunnen voorstellen wat voor u het beste type website is waardoor het altijd goed is om advies te vragen voordat u een offerte aanvraagt.

Het aantal pagina’s op een website zal een verschil maken in de prijs. Omdat elke pagina goed ontworpen dient te worden, goed geoptimaliseerd (zoekmachine vriendelijk) en (als het functies zoals video of betalingsfaciliteiten heeft) onderhouden moet worden – zal dit invloed hebben op de prijs. Een website kan in eerste instantie ontworpen worden met een klein aantal pagina’s, waar dan later meer aan worden toegevoegd.

Op het gebied van functies op de website, kunnen deze variëren van multimedia, of het hebben van muziekbestanden spelen / voice-over applicaties en downloadbare bestanden.

Ook het hebben van login gebieden voor klanten zal de prijs van een website laten stijgen, omdat er zaken als beveiliging en wachtwoorden moeten worden overwogen. (Een beetje zoals de lopende kosten van een auto, de initiële investering van de kapitaalkosten is er al, maar dan zijn er nog de lopende kosten die overwogen moeten worden).

Nieuwewebsitelatenmaken.nl is een gratis service voor Nederlandse bedrijven, om hen te helpen met het krijgen van gratis advies en offertes van lokale webdesign marketing bureaus

https://www.nieuwewebsitelatenmaken.nl/