Gegrond
Image default
Bedrijven

Op vakantie in Frankrijk

Op vakantie. Wat is er nou fijner dan enkele weken in het midden van de zomer op vakantie te gaan naar een rustige, warme plek. Een vakantie naar Frankrijk is immens populair in de zomer: al jarenlang is het vakantiebestemming nummer één voor veel Nederlanders. Omdat het zo dichtbij ligt gaan veel mensen met de auto, of met een camper of caravan. Het is immers prima te berijden en daarnaast ook nog eens een stuk goedkoper dan een vliegtuigticket.

Frankrijk is het land op te kamperen of met een caravan of camper te gaan staan: er is immens veel natuur en ook zijn er heel veel campings te vinden: van een boerderij met een weiland met tenten tot ware glamping locaties waar men van alle gemakken voorzien is: elektriciteit, verwarming, zwembaden en alle andere gemakken. Er is dus voor iedereen wel wat te beleven. Maar aankomen op de camping is nog een heel ander verhaal, vaak een veel minder prettig verhaal.

Met een camping of caravan op reis is dan misschien geen probleem op de snelweg, maar op de smalle straatjes op het platteland is dit een heel ander verhaal, laat staan op de locaties in de bergen waar het soms alleen met de auto al een heel karwei is om heelhuids van punt A naar punt B te rijden. De caravans en campers zijn namelijk relatief lang waardoor ze niet alleen log zijn, maar bovendien ook vaak een groot deel van het zicht belemmeren. Zo is het vaak onmogelijk om degelijk naar achteren te kijken en is ook de dode hoek vaak onoverzichtelijk.

Om de vakantie in Frankrijk tot één groot genot te maken is het verstandig om een achteruitrijcamera draadloos of bedraad aan te sluiten. Zo’n achteruitrijcamera van Van Zwitserland zorgt er voor dat je ten allen tijden het overzicht behoud en je ook buiten de camping zorgeloos kunt genieten!

Voor meer informatie kunt u terecht op vanzwitserland.nl.

http://www.vanzwitserland.nl/