Gegrond
Image default
Relatie

Bruiloft organiseren

Het organiseren van de bruiloft laten verzorgen door een weddingplanner

Wanneer je besloten hebt om te gaan trouwen leef je vaak even op een roze wolk. Echter kan dit al snel om slaan wanneer je begint met de voorbereiding van jullie trouwdag. Hierbij kom je vaak voor verrassingen te staan en weet je ook niet altijd hoe je bepaalde zaken het beste aan kunt pakken. Je kunt er dan ook voor kiezen om een gedeelte of de gehele bruiloft door een weddingplanner als Your Choice Catering te laten verzorgen. Hierdoor voorkom je dat de voorbereiding een grote puinhoop wordt, waardoor je het totale overzicht verliest en je verder in de problemen komt.

 

Wat doet een weddingplanner

Je kunt voor verschillende redenen tot het besluit komen om een weddingplanner in te schakelen. Zo kun je er voor kiezen om een gedeelte van de bruiloft over te dragen aan de planner, maar kan het ook zijn dat je de gehele voorbereiding door een weddingplanner wilt laten uitvoeren. Uiteraard brengt dit een verschil aan kosten met zich mee. Ook kun je er voor kiezen om de weddingplanner in een adviserende rol in te schakelen, zodat je zelf met bepaalde alternatieven en opties komt waarna de weddingplanner een objectieve mening zal geven. Door de goede raad voorkom je vaak ook al een groot deel van de stress. Een andere rol die de weddingplanner op zich kan nemen is die van ceremoniemeester. Hierdoor hoef je niet een familielid met deze verantwoordelijke taak te belasten. Wanneer je er voor kiezen om de gehele bruiloft door een weddingplanner te laten verzorgen heb je vaak niets meer om zorgen over te maken, doordat de planner het grootste gedeelde van de voorbereidingen treft.

 

Adviserende rol

Vrijwel vanaf het begin merk je al gelijk de adviserende rol van de weddingplanner. Zo wordt bij de eerste gesprekken die je met Your Choice Catering hebt naar jullie wensen gevraagd. Ook wordt het budget bepaald. Aan de hand van deze gegevens zal de weddingplanner een voorstel doen voor jullie uiteindelijke bruiloft. Uiteraard kun je deze zelf geheel naar eigen wens aanpassen. Echter bezit de weddingplanner veel ervaring, waardoor bepaalde situaties al ver van te voren kunnen worden aan- of bijgestuurd. Dit voorkomt tijdsnood doordat je bepaalde zaken nog niet hebt geregeld. Het inhuren van een weddingplanner zorgt er dan ook voor dat je een veel rustigere voorbereiding hebt naar jullie grote dag. Daarnaast is het natuurlijk ook altijd prettig om een professional te kunnen raadplegen die je van nieuwe inzichten kunt voorzien.

 

Groots of kleinschalig

Voor Your Choice Catering maakt het niet uit of jullie een zeer grootse bruiloft op het oog hebben of de trouwdag juist kleinschalig willen houden. Voor beide typen beschikt Your Choice Catering over de ervaring en het netwerk wat vereist is om een bruiloft te organiseren. Dit is onder andere terug te zien in het aantal trouwlocaties dat binnen het netwerk van Your Choice Catering zijn opgenomen. Daarnaast wordt er ook al lange tijd samengewerkt met verschillende leveranciers, wat voor zeer aantrekkelijke prijzen zorgt.