Gegrond
Image default
Relatie

Assieraden uitkiezen bij leven – Memorie Sieraden

Assieraden – Assieraden uitkiezen bij leven

Assieraden zijn zeer persoonlijke sieraden met een bijzondere betekenis. Een assieraad is een gedenksieraad dat aangeeft hoeveel iemand voor u heeft betekend. Assieraden bevatten een klein beetje as van uw overleden geliefde een zijn een tastbare herinnering van uw dierbare.

Toch hoeven assieraden niet uitgekozen te worden als de geliefde persoon al is overleden. Het komt regelmatig voor dat personen samen met hun partner in de winkel komen om een assieraad uit te zoeken. Dit uitzoeken, samen met partner, is een deel geworden van het afscheid nemen. 

Samen met de goudsmid wordt een prachtig ontwerp gemaakt voor een ashanger, asarmband of asring dat overeenkomt met uw wensen.

Assieraden personaliseren

Alle assieraden van Juwelier Jos zijn op verschillende manieren te personaliseren. U kunt hierbij denken aan het graveren van een naam, een vingerafdruk van één persoon of van u allebei. Het is ook mogelijk om de assieraden te verfraaien met een mooie steen, of zelfs uw trouwringen te gebruiken als basis voor een nieuw sieraad. 

Met de huidige lasertechnologie is het tevens mogelijk om een spreuk, een uitspraak of een koosnaam in het handschrift van uw geliefde te laten graveren.

 

Op een later moment de as toevoegen

Ondanks dat u afscheid neemt van uw geliefde zal het een troostende gedachte zijn dat u samen met uw partner een uniek, persoonlijk en gepersonaliseerd assieraad heeft kunnen laten maken. Assieraden zullen het gemis van een dierbare niet verminderen maar het is een bijzonder gevoel dat men weet dat u altijd een klein beetje as in het door u gekozen sieraad bij u draagt. 

 

Hoe wordt de as in assieraden geplaatst?

In het assieraad wordt een askamer gemaakt. Dit is een klein opening waarin een klein beetje as wordt geplaatst. Daarna wordt uw assieraad afgedekt met het materiaal waarvan uw assieraad is vervaardigd. Dit kan zilver, geelgoud, witgoud of roségoud zijn. Nadat de askamer is afgesloten zult u niet meer kunnen zien waar de askamer zat.

Assieraden zijn niet te onderscheiden van andere sieraden en kunnen gewoon naast andere sieraden gedragen worden. Assieraden zijn anders in die zin, dat u weet dat een klein beetje as van uw dierbare in het assieraad verwerkt is.

https://www.memoriesieraden.nl