Incassobureau inschakelen


Posted On mei 17 2016 by

Het afgelopen jaar heb ik al meerdere malen Incassobureau Incasso Advocaten ingeschakeld. Vorig jaar kreeg ik namelijk steeds meer last van niet betalende klanten. Laatst had ik aan een klant alle bestelde spullen geleverd. Ik had de factuur aan de klant gegeven en deze had mij beloofd die middag nog te betalen. Echter toen ik de wekelijkse rekeningcheck deed, bleek dat deze klant nog steeds niet betaald had. Na een aantal onbeantwoorde mailtjes en telefoontjes besloot ik om opzoek te gaan naar een incassobureau.

Incassobureau zoeken

Na het intypen van “Incassobureau inschakelen” in Google kwam ik er al veel tegen. Na het bekijken van de website van een aantal verschillende incassobureau’s, stuitte ik op Incasso Advocaten. Op de website van dit Incasso Advocaten stond heel duidelijk en netjes beschreven hoe zij te werk gaan, en dit sprak mij heel erg aan. Er stond namelijk dat Incasso Advocaten binnen 24 uur de eerste sommatiebrief verstuurt en het bedrag van de vordering wordt verhoogd met incassokosten. Die incassokosten hoef ik niet te betalen en verhalen zij op de niet betalende klant! Ik startte daar dus een incasso zónder kosten en mét een advocatenkantoor aan mijn zijde.

Het contact

Nadat ik de website van Incassobureau Incasso Advocaten bekeken had, besloot ik om contact op te nemen met Incasso Advocaten. Ik belde het bureau op en vertelde dat ik een paar weken geleden een bestelling naar een nieuwe klant had gebracht. En al geen goed gevoel had toen ik de zaak binnen liep. Er lagen namelijk nog veel producten in de rekken en er was geen klant te bekennen. Na het overhandigen van de bestelling en de factuur werd ik netjes naar buiten gebracht en daar vertelde mijn klant dat hij de factuur nog die avond zou betalen. Echter toen ik de wekelijkse rekeningcheck deed, bleek dat deze klant nog steeds niet betaald had. Ik vertelde het incassobureau dat ik hen nu al vele malen gemaild en gebeld had maar dat dit onbeantwoord bleef.

Last Updated on: november 9th, 2017 at 2:32 am, by


Written by