Goederen importeren uit China: laat u volledig ontzorgen


Posted On jun 5 2020 by

Door middel van sourcing kunt u uitstekend goederen importeren uit China. Het kan zijn dat u producten wilt aanschaffen in China, maar zich tegengehouden voelt door torenhoge kosten om dit te realiseren. Ook kan het lastig zijn om een duidelijk beeld te krijgen van de kwaliteit die met dergelijke producten te behalen valt. U bent immers niet op locatie en kunt niet zelf controleren of de producten die worden aangeboden ook werkelijk aan de verwachtingen voldoen. Een aankoop kan dan soms een riskante onderneming zijn. Door de import van goederen uit China over te laten aan het bedrijf Commercial Support Pacific (CSP) kunt u voorkomen dat uw bedrijf verkeerde aankopen doet.

Veilig goederen importeren uit China

Als het aankomt op goederen importeren uit China, kunt u dit het beste laten uitvoeren door een externe partij. In CSP vindt u een betrouwbare partner die voor u kan controleren welke producten geschikt zijn voor uw specifieke import naar Nederland. U hebt er zelf dan geen omkijken meer naar, aangezien CSP de sourcing u volledig uit handen neemt. Er kan zo een duidelijke coördinatie worden opgezet, waarbij het importeren van goederen uit China door specialisten wordt gecoördineerd en in goede banen wordt geleid.

Voordelen van sourcing

Door het importeren van goederen uit China aan een extern bedrijf uit te besteden, kunt u rekenen op aantrekkelijke voordelen. Er wordt gezorgd dat de producten die u aankoopt, van uitstekende kwaliteit zijn. Om hier zeker van te zijn, worden alle producten uitgebreid getest en ontvangt u zelf ook een monster. Uw lokale partners testen alle producten en zorgen ervoor dat deze in goede conditie naar Nederland worden vervoerd. U bespaart zo aanzienlijk op het importeren van goederen uit China, zonder dat u hoeft te rekenen op teleurstellende resultaten. Bovendien hoeft u niet zelf een kantoor in China te openen en personeel te regelen. Hiermee bespaart u aanzienlijk veel tijd en kosten.

https://www.cspacific.com/

Last Updated on: augustus 12th, 2020 at 12:23 pm, by


Written by