Gegrond
Image default
Zakelijk

InterVote: stemkastjes huren

Op InterVote.nl gaan wij stemkastjes huren. Wij gaan namelijk een quiz organiseren. En dan kunnen wij uiteraard wel met pen en papier de mensen laten stemmen. Maar via professionele stemkastjes is dat natuurlijk veel leuker! Maar waar kunnen wij zulk soort stemsystemen huren? Mocht jij nog een goede verhuurder kennen, dan hoor ik dat graag in een opmerking. Wij hebben in ieder geval InterVote gevonden. De grootste leverancier van stemkastjes! Graag vertel ik in dit blogje hoe ik hen heb gevonden en wat het eindresultaat was.

Goedkoop stemkastjes huren

Wij zijn gaan Googelen op goedkoop stemkastjes huren en vonden al snel InterVote. Daar lazen wij op de website dat ze de grootste leverancier in stemsystemen zijn. Of dat het nu om 10 stuks gaat, of 4000, het kan allemaal bij InterVote.nl! Dat klonk in ieder geval hartstikke goed. Daarnaast kunnen de resultaten direct weergegeven worden op een groot scherm. Dit zou bijvoorbeeld heel leuk zijn als een bepaalde categorie, met daarin verschillende vragen, is afgesloten en voordat we naar de volgende gaan eerst de gemiddelde resultaten worden weergegeven op het scherm. Dit klonk natuurlijk hartstikke leuk allemaal. Daarom hebben wij besloten om contact op te nemen met InterVote en te vragen naar de mogelijkheden voor ons.

InterVote

Wij belden dan ook naar InterVote en een vriendelijk klinkend persoon nam de telefoon op. Wij vertelden ons verhaal met dat we graag een quiz willen organiseren, dat overigens al gedaan hebben, maar dan wel graag professionele stemkastjes willen huren. Hij reageerde direct enthousiast en vroeg ons om hoeveel mensen het gaat. Daarbij gaven wij aan dat we inmiddels 20 aanmeldingen hebben. En dat dat kan oplopen tot 30.

Uiteindelijk hebben wij bij hun dan ook de stemsystemen gehuurd. En met groot succes! Alle aanwezigen reageerden heel erg leuk op. En het beviel iedereen dan ook heel erg goed.